supplement kombinasyonunda yardım

yekaya

Üye
merhabalar yaklaşık 5 aydır antreman yapıyorum daha önce glutamine ve whey kullandım şimdi tekrar alayım diyorum ancak neler alacagıma karar veremedim
boyum 1.81 kilo 74
okudugum bilgilere göre faydalı olabileceğini düşündüklerimi yazayım ama bunlar hakkında pek tecrübem olmadıgı içi sizden bilgi bekliyorum hangileri bir arada iyi olur gereksiz bişey de almayayım zaten bütçem kısıtlı whey dışında ancak 2 ya da 3 ünü almayı düşünüyorum öneriniz nedir
whey kreatin bcaa zma glutamine
whey optimum kullanmıstım yine onu almayı düşünüyorum ama başka öneri varsa bilmek isterim
birde iyi bi göbeğim var l karnitin almalı mıyım yoksa yağ yakmaya daha ileri de mı başlamalıyım
şimdiden teşekkürler

merhabalar yaklaşık 5 aydır antreman yapıyorum daha önce glutamine ve whey kullandım şimdi tekrar alayım diyorum ancak neler alacagıma karar veremedim
boyum 1.81 kilo 74
okudugum bilgilere göre faydalı olabileceğini düşündüklerimi yazayım ama bunlar hakkında pek tecrübem olmadıgı içi sizden bilgi bekliyorum hangileri bir arada iyi olur gereksiz bişey de almayayım zaten bütçem kısıtlı whey dışında ancak 2 ya da 3 ünü almayı düşünüyorum öneriniz nedir
whey kreatin bcaa zma glutamine
whey optimum kullanmıstım yine onu almayı düşünüyorum ama başka öneri varsa bilmek isterim
birde iyi bi göbeğim var l karnitin almalı mıyım yoksa yağ yakmaya daha ileri de mı başlamalıyım
şimdiden teşekkürler
Sadece kreatin al madem bidi alicaksin gerisini beslenmeye ayır bence

emreözgün bende öyle düşündüm balık yağı alınır o sıkıntı değil de vitamin olarak ne önerirsin hiç bilmiyorum da

Elezar okuduklarıma göre zaten kreatin dışında birşeye gerek yok iyi besleniyorsanız diyor çoğu hoca ama ben 2 ay bi süre çok dikkat edemiycem o yüzden biraz destek olsun diyorum

Elezar okuduklarıma göre zaten kreatin dışında birşeye gerek yok iyi besleniyorsanız diyor çoğu hoca ama ben 2 ay bi süre çok dikkat edemiycem o yüzden biraz destek olsun diyorum
Beslenmeniz duzgun olmadigi surece size destek olamaz illa ben yemek yiyemem direk tozu iciyim diyorsanız gainer alabilirsiniz ama beslenmenin yerini tutmaz

Haklısın, ben yemek yiyemem değil günlük 150 gram Proteini sadece yemek ile almaya özen gösteriyorum ama onun dışında almam gerekenlerin ne oldugunu vitaminlerin vs pek bilmiyorum ve onlara dikkat etmeye zorlanıcam ekime kadar o yüzden kullanmayı düşünüyorum ve çok sağol yorumlar için

yağ yakmaya devam et bence. baktın artık olmuyo yani elbet olurda çok zorlandın l carnitine dene. kombinasyon olarakda bence vitamin olarak optimen, sonra whey / bcaa bunlar iyi olcaktır şimdilik. whey olarak ise optimum standart whey yada dymatize iso 100. iyi forumlar.

Optimum whey ve kreatin sipariş ettim bugün birde Optimen ile bcaa alayım o zaman bcaa için hardline bir tablet şeklinde 45 olanı birde toz halinde 90 lira olanı var 90 olanın servis sayısı biraz daha fazla ama içeriği bayağı bir iyi galiba ama bilmediğim için boşa para vermiyim diğeri de yetecekse hangisini önerirsin

Optimum whey ve kreatin sipariş ettim bugün birde Optimen ile bcaa alayım o zaman bcaa için hardline bir tablet şeklinde 45 olanı birde toz halinde 90 lira olanı var 90 olanın servis sayısı biraz daha fazla ama içeriği bayağı bir iyi galiba ama bilmediğim için boşa para vermiyim diğeri de yetecekse hangisini önerirsin

Biraz geç cvp verdim ama kusura bakma :) bcaa olarak ben şuan olimp bcaa kullanıyorum hem içeriği çok iyi hem fiyatıda uygun toz formda zaten ve güzel. ben çok memnun kaldım, kalıyorumda. seninde hoşuna gitceğine şüphem yok. Optimen iyi seçim gerçekten pişman olmayacaksın :) iyi forumlar dilerim :)

Back
Yukarı