noahsystem
Üye
Merhabalar 5 ay gibi bir aradan sonra antrenmanlara tekrar başlamaya karar verdim şu anda 1 ay ısınma programı uygulayacağım sonraki 3 ay zor bir programa başlayacağım.
Öncelikle beslenme programımı çok iyi ayarladım şu anda deneme aşamasındayım 3 haftadır sorunsuz uygulayabiliyorum. Supplement kombinasyonu kaldı bir tek şu an 3 ay için 1000 tl bütçe ayırdım şimdi kullanacağım liste şu şekilde
Musclepharm Assault Antrenmandan önce ve sonra 3/4 ölçek
dymatize micronized creatine powder antrenmandan önce ve sonra 3 er gr
Scivation Xtend antrenmandan önce ve sonra 3/4 ölçek
ON Gold standart sabah kalktığımda 1 ölçek, öğlen bir ölçek, antrenman sonrası bir ölçek
Ayrıca bunlara ek her gün 1 kapsül solgar vm2000 multivitamin ve her gün 2 kapsül solgar 950 balıkyağı
Beslenmem de gayet kaliteli özellikle karbonhidratlar posalı meyve ve yulaftan oluşuyor ayrıca 3 tam 4 beyazı olmak üzere 7 yumurta ve çokça light peynir ve et var.
off günlerde 2800
on günlerde 3200 kalori
70 kiloyum
ve bu supplementleri aralıksız 3 ay kullanmayı düşünüyorum
Bu supplementlerin kendi içlerinde tepkimeye girme ihtimali var mı veya uzun kullanımda bana ne gibi zararları olacaktır?
Değerli bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler.
Öncelikle beslenme programımı çok iyi ayarladım şu anda deneme aşamasındayım 3 haftadır sorunsuz uygulayabiliyorum. Supplement kombinasyonu kaldı bir tek şu an 3 ay için 1000 tl bütçe ayırdım şimdi kullanacağım liste şu şekilde
Musclepharm Assault Antrenmandan önce ve sonra 3/4 ölçek
dymatize micronized creatine powder antrenmandan önce ve sonra 3 er gr
Scivation Xtend antrenmandan önce ve sonra 3/4 ölçek
ON Gold standart sabah kalktığımda 1 ölçek, öğlen bir ölçek, antrenman sonrası bir ölçek
Ayrıca bunlara ek her gün 1 kapsül solgar vm2000 multivitamin ve her gün 2 kapsül solgar 950 balıkyağı
Beslenmem de gayet kaliteli özellikle karbonhidratlar posalı meyve ve yulaftan oluşuyor ayrıca 3 tam 4 beyazı olmak üzere 7 yumurta ve çokça light peynir ve et var.
off günlerde 2800
on günlerde 3200 kalori
70 kiloyum
ve bu supplementleri aralıksız 3 ay kullanmayı düşünüyorum
Bu supplementlerin kendi içlerinde tepkimeye girme ihtimali var mı veya uzun kullanımda bana ne gibi zararları olacaktır?
Değerli bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler.