Supplement Kombinasyonu ve Saçma Sapan Fiyatlar

başlıktaki gibi kombinasyon yapmaya karar verdim bunlarla ilgili birkaç sorum olacak almayı düşündüklerim ;
whey + iyi bir amino + nox + creatin ( hala yarım kutu mevcut) protein tozunu 908 gr'lik olarak alacam diğer türlü ateş pahası
zaten bu 3'lü güzel ülkemde epeyce bir fiyat tutuyor sanki altın alıyoruz
soruma gelelim protein tozu ve amino varken bu bcaa olmazsa olmaz birşey mi çünki bunlarda da yeterince mevcut ?
Birde listeye glutamin eklemem gereklimi öyle aman aman birşey mi ?

Malum devlet bizim et yememizi istemiyor süt ürünlerindende zaten en ucuz kalitesizlerine paramız yetiyor son çare gözü karartırıp bu parayı supplemente vermek gerek

Hepsini birden alma derim pek fark görmezsin ayrıca bunlara vericeğin parayla kür yapılır be dostum :D. Şaka bir yana antreman düzenini falan değiştirmeyi dene bence kreatin ve toz yeterli olur

Hepsini birden alma derim pek fark görmezsin ayrıca bunlara vericeğin parayla kür yapılır be dostum :D. Şaka bir yana antreman düzenini falan değiştirmeyi dene bence kreatin ve toz yeterli olur
cevabın için teşekkürler :)
450-500 tl'ye denk geliyor benim için önemli olan bu bcaa çok gereklimi amino asit bunun boşluğunu doldurmaz mı 2 si farklı şeylermi _> sonuçta bcaa'da 3 tane aminoasit var bunu diğerleri saglamazmı anlamadım gitti
birde şu glutamin kasların daha çabuk iyileşmesinde yardımcıymış bunada gerek yok sanırım

Bence tüm paranla daha sağlıklı beslenmeye harca ayrıca spor gecmisin ne bilmiyorum ama kreatin alabilirsin yada bcaa illa birsey alicaksan 100 gr karbonhidrat kadar olmasada olumlu etkisi olacaktır

Et fiyatları pahalı diyip 500 liralık supplement almak nedir? Günde yarım kilo et yeseniz zaten aynı fiyata gelir. Yarım kilo etten 100 gr civarında ET proteini alırsınız. Alacağınız 1 ölçek protein iki tablet aminodan alacağınız 30 gr protein. Sizce mantıklı mı? Ha ayrıca gelişmiyorsanız az yiyorsunuzdur veya az çalışıyorsunuzdur. Supplementten önce sorgulamanız gereken başka şeyler var.

Et fiyatları pahalı diyip 500 liralık supplement almak nedir? Günde yarım kilo et yeseniz zaten aynı fiyata gelir. Yarım kilo etten 100 gr civarında ET proteini alırsınız. Alacağınız 1 ölçek protein iki tablet aminodan alacağınız 30 gr protein. Sizce mantıklı mı? Ha ayrıca gelişmiyorsanız az yiyorsunuzdur veya az çalışıyorsunuzdur. Supplementten önce sorgulamanız gereken başka şeyler var.
vallaha o parayla gidip kendime küçük bir kuzu keserim en azından et tadı alırım ya :D

Bu supplement konusu iyici çığrından çıktı. Insanlar aylık 500 600 liraya supplement alıyor. Beslenmesine bakıyorum 200 lira harcamıyor. Sonra hocam neden gelişmiyorum. Neden olmuyor. Nedeni gayet belli ama malesef göremiyorlar.

Bu supplement konusu iyici çığrından çıktı. Insanlar aylık 500 600 liraya supplement alıyor. Beslenmesine bakıyorum 200 lira harcamıyor. Sonra hocam neden gelişmiyorum. Neden olmuyor. Nedeni gayet belli ama malesef göremiyorlar.
sen bu davranışı yapanlara söylemelisin insanlar neden burada açılan konulara amacı dışında yorum yapar anlamıyorum
ben 2.5 yıldır bu sporu yapıyorum gereken şekildede beslenmeye çalışıyorum fakat eksik olduğunu düşünüyorum siz sanıyorsunuz ki bu adam buraya bu ürünleri yazıyor hiç yemek yemiyor sırf supplemente abanıyor ama yok öyle birşey bunca zaman 2 kutu protein tozundan başka birşey kullanmadım aylar önce aldığım creatin bile hala evin bir köşesinde derdimi anlatabiliyorumdur umarım
bu şeylerin zaten nasıl kullanıldığını biliyorum sadece belirli bilgileri kafamda netleştirmek istiyorum ama herkes kendince tavsiye veriyor nasihat ediyor yapmayın arkadaşlar açılan konulara sorulan şekilde cevap verin lütfen

Son düzenleme:
Soruna cevap : whey creatine bcaa işini görür. Noxa gerek yok antrenman öncesi sert bir kahve yetecektir. Extra amino asite de ihtiyaç yok. Wheyi alırken amino asit profili yüksek bir tane seçersin. Ürün olarak bcaa xtend tercih edilebilir. Creatine mono ve mikronize olsun marka fark etmez. Wheyde de çeşit çok amino profili yüksek bir whey işini görecektir. Madem 908 gr alınacak multipower whey ürünü iyidir. Başarılar.

Şahsen protein tozu, kreatin ve vitaminler hariç diğer supplement ürünlerini faydasız buluyorum.

Etin kilosu 35 tl. Her gun 100 gr yedigimizi dusunursek 10 gunde biter. 1 ayda 35.3=105. 2 ayda 210. Optimum gold whey 72 veya 76 servisti hatirlamiyorum. 203 tl evet supplementler asil ogunun yerini tutamaz ama kaliteli bir protein tozu senin gelisiminde cok onemli rol oynar sevgiler

Soruna cevap : whey creatine bcaa işini görür. Noxa gerek yok antrenman öncesi sert bir kahve yetecektir. Extra amino asite de ihtiyaç yok. Wheyi alırken amino asit profili yüksek bir tane seçersin. Ürün olarak bcaa xtend tercih edilebilir. Creatine mono ve mikronize olsun marka fark etmez. Wheyde de çeşit çok amino profili yüksek bir whey işini görecektir. Madem 908 gr alınacak multipower whey ürünü iyidir. Başarılar.
cevabın için teşekkür ederim
o halde amino asit miktarı yüksek olan bir ürün xtend bcaa ile yeterli gelecektir
bu durumda normal kg'lık toz alabilirim önerin nedir multipower mi optimum mu
tekrar teşekkürler
iyi forumlar

o halde amino asit miktarı yüksek olan bir ürün xtend bcaa ile yeterli gelecektir
tekrar teşekkürler
iyi forumlar
Bol kirmizi et, yumurta, tavuk, sut ve sut urunlerini bolbol tuketiyorsan bcaa yada ihtiyacin yok kreatin konusunda fazla bilgim yok. Sana tavsiyem 2273 grlik optimum wheylerden ve macro mikronize kreatin alman.

tekrar teşekkürler
iyi forumlar
Optimum önermiyorum. Şu sıralar çevremde beğenilen ürünler nutrade premium whey ve inkospor x treme whey. Ölçek başı fiyatları ve besin değerleri aşağı yukarı aynı. Ikisinden biri tercih edilebilir. Bunun yanı sıra ultimate prostar da iyidir. Bu üçlüyü inceleyebilirsiniz. Fiyat performans aşağı yukarı aynıdır.

Bana kalırsa alıpta yararlanabileceğin supplementler şunlar;
Whey+kreatin+multivitamin
Buna ek olarak zinc(çinko) ekleyebilirsin ama saf çinko olucak.ZMA felan deil yani

Back
Yukarı