SUPPLEMENT KOMBINASYONU ICIN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jhintr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jhintr

Üye
Oncelikle merhabalar.
5 Aydir VG ile ilgileniyorum.
Haftanin 3 gunu duzenli spor gecmisim oldu fazla bir gelisim saglayamadim kas kutlesi disinda.
Kilo almam gerektiginin farkindayim.Fakat kas kutlesi olarak olmasi tercihim :) 183 boyunda 65 kiloyum ve Supplement kullanmak istiyorum.
ve Elime bazi supplementler gecti, bunlari ogunlerime kombine etmek istiyorum. En uygun kombineye ulasabilmem icin yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum. Ve gerekli onerebilceginiz supplement var ise fikrinizi bekliyorum.
Bulundugum ulkeden dolayi ulasamicagim Supplement yok. Elimdeki supplementler,

MuscleTech Mass-Tech Strawberry Muscle Mass Gainer.
Optimum Nutration Gold Standart 100% Whey Strawberry Protein Powder
ProMera Sports CON-CRET Pineapple Creatine Powder
BSN NO-Xplode Pre-Workout Powder (Kullanmaktan yana degilim aslinda fakat kararsizim.)

Spor gunlerimi haftalik 4 gun veya 5 gune cikartmak istiyorum. Sizce hangi ogunlerde hangi supplementleri kullanmam benim icin uygun olacaktir. Tesekkurler simdiden.

Günde 5 gr kreatin her hangi bir öğünde birlikte bol suyla.
Spor öncesi 1 olcek nox
Spor sonrası whey gainer kullanmadım hiç bilgim yok o konuda.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genrise Spinat extract deneyebilirsin. Testosteron tetikleyici diyorlar. bende var 1 haftadir, Gunde 4 tablet.

I believe in Fitness

Kreatin hergün 5 gr alacaksın spor günleri spordan sonra basit şekerle almanı tavsiye ederim (meyve suyu gibi) nox u sadece antrenman günleri antrenmandan yarım saat, önce whey protein antrenmandan hemen sonra başka günler protein açığını kapatmak için de kullanabilirsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı