SiR_Arawn
Üye
Merhaba bir süre ara verdiğim spora 2 haftadır.Yeniden devam etmeye başladım.Elimde kalmış supplementler vardı besyo hazırlıklarından ve vücut geliştirme yaptığım zamandan, biraz ekleme yapıp artırdım.
Ama birşey eklesek neler eklenebilir ve kullanacağım kür sizce nasıl sormak istedim.
-Olimp Bcaa Xplode Powder
-Allmax cafein tablet
-Omega 3 Genrise
-Hardline AOL (bunlar az kalmış besyo zamanından)
-Hardline Arginin(''')
-Hardline Whey 3Matrix Protein Tozu
-Grenade Thermo Yağ yakıcı
+Sipariş verdiklerim yeni
-Hardline Beta Alanine 300 Gr
-Optimum Micronized Creatine Powder
Kreatin daha önce başka markalarda kullandım.Beta Alanine ilk defa kullanıcam nasıl bir his veriyor merak ediyorum, pre workout bunlar varken almama taraftarıyım kesinlikle belki burda aol-arginin-alanin felan biter öyle oda belki.
+b12 benexol ve magnezic diye magnesyum+çinko barındıran destekte kullanıyorum.
Şimdilik değil ama 1 ay sonra neler ekleyebilirim.Ve kür nasıl sizce?
Antreman tarzım biraz yoğun ve uzun kasların recovery sürelerini düşürücek birşeyler önerebilirseniz ekstra iyi olur.Glutamin nasıl olur?
Vücut geliştirme antremanlarımın arkasına bilek güreşi antremanlarımıda ekliyorum ara ara.
Ama birşey eklesek neler eklenebilir ve kullanacağım kür sizce nasıl sormak istedim.
-Olimp Bcaa Xplode Powder
-Allmax cafein tablet
-Omega 3 Genrise
-Hardline AOL (bunlar az kalmış besyo zamanından)
-Hardline Arginin(''')
-Hardline Whey 3Matrix Protein Tozu
-Grenade Thermo Yağ yakıcı
+Sipariş verdiklerim yeni
-Hardline Beta Alanine 300 Gr
-Optimum Micronized Creatine Powder
Kreatin daha önce başka markalarda kullandım.Beta Alanine ilk defa kullanıcam nasıl bir his veriyor merak ediyorum, pre workout bunlar varken almama taraftarıyım kesinlikle belki burda aol-arginin-alanin felan biter öyle oda belki.
+b12 benexol ve magnezic diye magnesyum+çinko barındıran destekte kullanıyorum.
Şimdilik değil ama 1 ay sonra neler ekleyebilirim.Ve kür nasıl sizce?
Antreman tarzım biraz yoğun ve uzun kasların recovery sürelerini düşürücek birşeyler önerebilirseniz ekstra iyi olur.Glutamin nasıl olur?
Vücut geliştirme antremanlarımın arkasına bilek güreşi antremanlarımıda ekliyorum ara ara.