'Summer Body Transformation' Beslenme Listesi

Öncelikle herkese iyi günler.Yaz tatiline bomba gibi bir giriş yapmak istiyorum , bu yüzden ağırlık kaldırma programı ve beslenme programı hazırladım.Ağırlık egzersizini 4 aydır yapıyorum ve gayet memnunum.Tek sorun beslenme kısmı.Dün geceyarısı edindim didimdim ve bir liste oluşturdum.İşte yaz için beslenme listem.

---------------------------------------------------

Sabah Kahvaltısı

* 2 tane haşlanmış yumurta (karabibeli)
* 2 tane light ekmek (tereyağlı-reçelli)
* 400 ml meyve suyu
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates

Öğle Yemeği

* 400 ml meyve suyu
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates

Training Öncesi

* 3 tane light ekmek (tereyağlı-reçelli)
* 400 ml süt
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates

Training Sonrası

* 3 tane light ekmek (tereyağlı-reçelli)
* 400 ml süt
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates

Akşam Yemeği

* 400 ml meyve suyu
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates

---------------------------------------------------

Toplam Kcal :: 2200-2300
Toplam Protein :: 150-160

Meyveleri eklemedim çünkü onları belli bir sınıra yerleştirmemek istedim.Aşırıya kaçmamak şartıyla hergün belli miktarda alacağım...

Programa başlamadan öncesi vücut ölçülerim:

Boy :: 1.78
Kilo :: 80

Program bittikten sonraki hedef ölçülerim :

Boy :: 1.80 +
Kilo :: 70-75

Umarım doğru bir liste hazırlamışımdır.Yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Dedikleriniz doğru da bu liste esnek bir liste olacak yani yemekte et varsa tabii et yiyeceğim.Bu liste besinlerin temelini oluşturuyor , duruma göre değişecektir.Bir nevi en kötü günlük beslenme seneryosu.

Ayrıca bu supplementlere 15 yaşında başlamamalıyım diye düşünüyorum.Whey felan illa ki eklenecek ama erken başlamak zararlı olabilir diye düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:32 ----------

Bir de yumurtayı pişirme tarzı yağ değerini düşürür mü ? yani mesela şöyle şöyle pişirirsek yağ değerini düşürmüş olabilir mi ?

benm fikrimi sorarsan suplementler için erken daha....yulaf ekliyeblirsn ögünlerine bunun yanında...

program yumurta ve reçelli yağlı ekmekten oluşuyor.kilo verme amaçlı desem tereyağı reçelin ne işi war.Kas yapma desem sadece yumurtayla bu işler olmaz.
Bence düzeltmelisin

Aslında şöyle de olabilir diye düşünüyorum.Herhangi bir program uygulamasam ama yediğime dikkat ederek de yazı geçirsem.Aşağı yukarı yiyeceklerin besin değerlerini biliyorum.Bir nevi doğaçlama takılsam...

Sizce bu taktikle başarılı olabilme ihtimalim var mı...?

toplam proteın yazdıgın gibi 160 gram yapmaz aldığın toplam protein sadece 85 gram kadar...

Bütün öğünler aynı, salatalık domates çok fazla yumurta da aynı şekilde. Meyve yok tavuk yok, süt yok...

Back
Yukarı