Spordan yana moralim çok bozuk...

Senin kolun kaslı bir şekilde 36cm
Onun kolu yağlı bi şekilde 40 cm olsun diyelim, ikisi aynı şeyler değil ama kalın olarak bilemiyorum..

Kardesim simdi sana 1 aydir uyguladigim birsey soyleyecegim 9kilo aldim evet yag oranim yukseldi ama cok degil 9 dan 12 ye cikti bu deneme yanilma iste arada tutturuyorum birseylee boyle :) evet arkadaslar sabahlari kahvalti da 80 gr saf koy tereyagi iki tam tahilli kepeli cavdarin arasina ki ben 4senelik spor hayatimda daha agustos ayinda beslenmeme dikkat ediyorum formdaki arkadaslar soylediler her zman onlarin dedigi tam olmuyor her vucud kendine has sende deneme yanilma yapacaksin birseyler oku arastir sabirin varsa ogrenirsin iste :) afyonum patlamadan telden yazdim kafa patlattiysam k.bakmayin :)

zeyko suan benimde kilo almam gerekiyor.Anladigim kadariyla tam tahilli kepekli cavdarin arasina 80gr tereyagini surup yiyiorsun ve 9 kilo aliyorsun oylemi.Peki bunun haricinde diger ogunlerinde bir degisiklik yapmadan 9k sadece bu yonteme bagli oldu degilmi dostum.

Dostum gunde 6 ogun yiyorum 4 ay kadar devam ettim sonra bu tereyagi olayini yaptim inanilmaz guc ve kilo artisi yasadim bunuda suna bagliyorum tabikide yağ da cozulen vitaminlere tereyagi bu cozunebulirligi gune boluyor bi anda vucuda salmiyor.

Back
Yukarı