Cidade de Deus
Üye
Merhaba ben evde spor yapıyorum evimde koşu bandım var ve dambıllar aldım 3 ay önce başladım yaşım 17 / 1.85 boyum var / 92 kıloyum benim kendım kafama gore yaptıgım program var bu suteye gırdıkden sonra yanlısmı yapıyorum dıye bende dusunceler olustu ve ınanın ıcım daraldı strese gırdım oysakı ben saglıklı ve fıt olmak ıstıyorum arkadaslar programımı yazıyım bana ona gore yorum yazarsınız
haftada 3 gun spor yapıyorum ( pzt/ car / cuma )
gogus
sırt
omuz
on kol
arka kol
mekik
sinav
hepsını 3x15 kez yapıyorum bunları bıtırmem 1 saat 20 dk suruyor.Ardınnan koşu bandına bınıyorum ve 45 dk 6.5 hızla tempolu yuruyorum 5 kılometre yol alıyorum.
bu prıogram sızce nasıl normalmı ve asıl ogrenmek sıtedıgımde
önce vucut gelıstırme mı sonramı kosu bandı?
yoksa kosu bandı yoksamı vucut gelıstırme kosu once olunca yoruluyorum baya denemıstım ve vucutla spou ayn ıgun yapmamda sorun olurmu ogrencıyım zamanım pek yok hergun spor yapamam ve ben bady cı degılde normal ınsan vucuduna sahıp olmak ıstıyorum asırı kas degılde goze hos durucak sekılde sıtıyorum ve tabı kosu bandınıda zayıflamak ıcın yapıyorum.
vucut gelsıtırmeyıde vucudum şekıl alsın dıye ve tabı kas olsun dıye fakat oyle bady cıler gıbı 100 kg degılde 5 kg 10 kg kaldırıyorum nınja karatecıler gıbı gorunmek sıtıyorum asırı kaslı degıl onlar normal yanı
haftada 3 gun spor yapıyorum ( pzt/ car / cuma )
gogus
sırt
omuz
on kol
arka kol
mekik
sinav
hepsını 3x15 kez yapıyorum bunları bıtırmem 1 saat 20 dk suruyor.Ardınnan koşu bandına bınıyorum ve 45 dk 6.5 hızla tempolu yuruyorum 5 kılometre yol alıyorum.
bu prıogram sızce nasıl normalmı ve asıl ogrenmek sıtedıgımde
önce vucut gelıstırme mı sonramı kosu bandı?
yoksa kosu bandı yoksamı vucut gelıstırme kosu once olunca yoruluyorum baya denemıstım ve vucutla spou ayn ıgun yapmamda sorun olurmu ogrencıyım zamanım pek yok hergun spor yapamam ve ben bady cı degılde normal ınsan vucuduna sahıp olmak ıstıyorum asırı kas degılde goze hos durucak sekılde sıtıyorum ve tabı kosu bandınıda zayıflamak ıcın yapıyorum.
vucut gelsıtırmeyıde vucudum şekıl alsın dıye ve tabı kas olsun dıye fakat oyle bady cıler gıbı 100 kg degılde 5 kg 10 kg kaldırıyorum nınja karatecıler gıbı gorunmek sıtıyorum asırı kaslı degıl onlar normal yanı