Sevgiliniz sordu. Benimle ölüme gelirmisin ?

Benimle ölüme gelirmisin ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Geçen sene bir haber vardı adam kız arkadaşı ile arabasıyla seyir halindeyken kız arabayı kullanmak istiyor, adam izin vermiyor.
Sonra kız o soruyu soruyor. Benimle ölüme gelirmisin ?

Cevap = Gelirim oluyor

Ve çekiyor kız el frenini

Sonuç =İkiside hastanelik

Allaha şükür başka birisinin ölümüne veya yaralanmasına sebep olmuyorlar.

Şimdi o adam herhangi bir kıza senin için ölürüm diyebilirmi ? :D :D

Sizin başınıza böyle bir durum gelse ne cevap verirdiniz ?

Evli isem evet...

Hiç düşünmeden, ama karşımdaki insanın haketmediğini düşünüyorum,fakat yinede yaparım bu olayı çünkü Seviyorum....

Arkadaşlar biraz düşündümde,bunu yapmam için arkamdan ağlayacak ailemin olmaması gerekli, önce ailem sonra sevgilim, daha öncelerden sevgilime ailemden daha çok önem veriyordum fakat büyük hata yapmışım,Önce Ailem sonra sevgilim; Yani bu durumda şimdilik ölmeye hiç niyetim yok....

onunla ölüme gitmek ayrı, intihara gitmek ayrı..

josef_1531 ölüyonmu ölmüyon mu ?
Arkadaşlar;Ailem için ve Vatanım için ölümü göze alırım, eğer sevdiğim kişi bunu hakedecekse onunla ölüme giderim..

Bu arada niye ölüyoruzki, ben yaşayıp sevmeyi seçerim, bu en zor ihtimalde yapılak bir iş..
Bu arada çaktırmayın Galatasaray maçının üzüntüsüde var, ben bir F.B'li olarak büyük üzüntü duydum, Türkiyemize büyük geçmiş olsun...

bi kız için ölüme falan gitmem arkamda anamı babamı ağlıyarak bıraktıktan sonra manitayla ölüme gitmek marifetmi? kız ölücekse ölsün 2gün ağlarım 3.gün başkasını bulurum :D eski kız arkadaş aynı muhabbeti yapmıştır ölmem senin için demişimdir akabinde ayrılmışızdır bi süre üzülüp sonra başkasını bulmuşumdur:)

benim vereceğim cevap

SENİNLE BİR ÖMÜR BERABAR YAŞAMAK VARKEN NEDEN ÖLÜMÜ SEÇEĞİM olurdu

(tabi yukardaki el freni örneğini baz alarak böyle söyledim)

hayat devam ediyor......

nasil olmek istersiniz basliginda hepiniz ucuyordunuz,soyle oliyim boyle oliyim diye,konu kiz olunca fikirler degisti.:)

İster kız arkadaşım ister karım karım kim olursa olsun hatta kız olması da gerekmiyor bir arkadaşımla yola çıkmışsam kaderime, gelecek bela musubetlere razı olurum.Asla dönüp arkama ne vazgeçerim nede kaçarım.Çevremde ve yakınımda beni bilen böyle bilsin tanıyan böyle tanısın ama iyi tanıyamadıysa yada denemek istiyorsa değil kız arkadaşım karım bile olsa kendimi denetmem.O beni bilecek tanıyacak...

nasil olmek istersiniz basliginda hepiniz ucuyordunuz,soyle oliyim boyle oliyim diye,konu kiz olunca fikirler degisti.:)

saydam abi harika yakalamıssın....

Ölüm,ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.
Belki bu söz sizi kurtarabilir.

doggetman biraz riskli ama tek kurtulus yolu gibi gözüküyor tabi olayı kıvırmak için :D ama çok güzel beğendim

doggetman biraz riskli ama tek kurtulus yolu gibi gözüküyor tabi olayı kıvırmak için :D ama çok güzel beğendim[/quote]
Bazen kaçış yolu aramak gerekir.
O soru geldimi başlarsın terlemeye,başına ağrılar girer.
Ne söylesem şimdi, nasıl kurtulucam bundan,diye başlarsın düşünmeye.
Düşünürken zamanı boşa harcamamak lazım, ağzında lafı gevelersen bittiğin andır.
Yapıştırcan cevabı : ????
İnceldiği yerden kopsun.

bence diezin dediği gibi yani ölüme gelrmisin başka intahar başka ..en baştaki olayda resmen intahr öle bişey olursa seninle ölüme değil bakkala bile gelmem derim :) ama onun için ölümü göze alınacak şeyler yaparım..bu ikisi farklı şeyelr..yani esas olan amaç..ama ne olursa olsun vatan hariç hiç bişeye canımı ortaya koymam

sevgilim için ölüme gitmem kesinlikle...çünkü sevgilerde hep bi karşılık çıkar olduğunu düşünenlerdenim...ama çocuğumun annesi ve ailem için yapmıcam şey yoktur...

Back
Yukarı