Sevdiğim kız beni sevmiyor :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan themy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

themy

Üye
Merhabalar sevdigim bir kız var birtürlü açılamadan birine kapıldı inanılmaz seviyor onu ama karşısındaki onu sevmiyor benimle kanka gibi ama ben onu çok seviyorum oda karşıdaki erkeği çok seviyor napmalıyım ? :D

Açıldım yan mahallede kz yüzüne bile söyledim bana babamı buralarda tanımayan yok bir erkekle beni görmeleri hiç hoş olmaz dedi sevdiği çocukda 2 semt uzağımızda ama çocuk bunu sevmiyor :D

Bende dedim ama yok diyor afedersiniz ama kahpelik yapıyor Lorethlorienin dediği gibi istemeyene bahane çok :D ama beni görünce bakıyor hep gözünü alamıyor halen kaçıyor bahane uyduruyor soğutuyor :D

keşke kız başkasına kapılmadan gelip "birini seviyorum nasıl açılayım" diye sorsaydın yardımcı olurduk. az bekle bakalım. kızların çoğunluğu aynıdır, hele de o yaşlarda. o çocuktan umudu kesince sana gelip, "ya ben aslında seni seviyorum, sırf seni kıskandırmak için ona yakınlaştım, ama onu terkettim" der.

umutsuz değil kız anlayınca ki er yada geç anlar çocuğun onu sevmediğini sana şans verebilir birde herkes zoru sever zoru arzular tavsiyem kıza onu çok sevdiğini hissetirmemeye çalışmandır eğer kız senin ona sırıl sıklam aşık olduğunu anlarsa ve seni çözerse hemen kankayız arkadaşız moduna geçer şuda var belkide kızı sevmediğini söylediğin çocuk rol yapıyordur aslında seviyordur ama bunu belli etmiyordur

Tabiki de tamda forumda sorulması gereken konular bunlar. Gerçekten cevabı merakla bekliyoruz. Bizim için cidden çok yararlı olacaktır diğeer sporcu arkdaşlarda bilgilenmeli. Uzun süredir tartışılan bir konuydu en sonunda çözüme kavuşurda bizde rahatlarız.Teşekkürler @themy

:) :) :) :)

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

o yöntem çalışırmı dersin harbiden denemek isterim :D şu avatardaki fotoyla mesela:D
yakışıklıysan çalışır :Dşöyle yazayım her kadının zihninde iz bıraknak için çok yakışıklı olmanız lazım para olmasada entelektüel olmasanızda eğer çok yakışıklıysanız en zengin en güzel en entelektüel kızın zihninde iz bırakırsınız ek olarak baklavada varsa zaten iş tamamdır :D

yakışıklıysan çalışır :Dşöyle yazayım her kadının zihninde iz bıraknak için çok yakışıklı olmanız lazım para olmasada entelektüel olmasanızda eğer çok yakışıklıysanız en zengin en güzel en entelektüel kızın zihninde iz bırakırsınız ek olarak baklavada varsa zaten iş tamamdır :D
ben sadece baklavayla deneyecem:D

Back
Yukarı