SCİTEC NUTRITION-CREATINE Monohydrate Powder

%100 pure creatine monohydrate...
Kreatin, enerji metabolizmasında önemli rolü olan ve vücutta doğal olarak bulunan bir maddedir.

Scitec Nutrition Creatine Monohydrate Powder %100 saf Kreatin Monohidrat içerir.

Kullanım Şekli:

Yükleme dönemi boyunca (ilk bir hafta), günde 15-20 gr karbonhidrat (şeker) içeren bir içeceğin (meyve suyu vb.) içine karıştırarak kullanınız. İlk haftadan sonra günde 5-10 gr kullanmaya devam ediniz. Daha kolay emilim için tercihen antrenmanlardan sonra olmak üzere aç karnına alınız. nde 5 gün boyunca 1 çay kaşığı (5 gr) ürün herhangi bir içecek ile karıştırılarak günde 4 kez alınır. Daha sonra 1 çay kaşığı ürün günde 1-2 kez kullanılır.
Son Kullanma Tarihi: 03.2013 ÜRETİM YERİ AMERİKA

fiyatı makul güzel bir ürün...

Herzaman creapure tavsiye ediyorum. Bu ürün creapure değildir. Fiyatıda bana açıkcası pek makul gelmedi diğer ürünlere nazaran.

100 grm fiyatı 25-30 tl arası..bizim salonda 300 grmı 50 tl...Salondan alma taraftarı değilim..açıkçası komsiyon aldıkalrı için en kötü ürün bile orda hocalara göre en iyi ürün...ama Allah var fiyat olarak salondaki 300 grm 50 tl iyi gibi geldi...acaba nasıl bir üründür ? pek kullanan yok..forumda araştırdığım kadarıyla...şu anda 2 ürün arasındayım ( maddiyat oalrak ne yazıkki bunları alabilicem)

1-Dymatize Creatine Micronized, 300 Gram...45 tl
2-SCİTEC NUTRITION-CREATINE Monohydrate Powder---100grmı 25-30 tl..300 grmı 50 tl ;)

EDİT : Neyse biraz baktımda bir tek bizims alonda değil normal fiyatı oymuş zaten..yani 300 grm fiyatı 50 lira...

Son düzenleme:
Monohydrate ta markanın pek önemi yoktur , genel anlamda pure , yani ince kum gibi olması önemlidir ...
Creaitine Monohydrate alırken önemli olan arkadaşın dediği gibi "creapure" olan ürünleri almaktır...

Ben prolab 300 gr kullandım gayet memnun kaldım , su ile bile çok rahat çözündü...
hardline creapure kullandım prolab tan daha pureydi onda da çözünme sorunu yaşamadım..

Ben danny'nin önderidği bu ürünü almaya karar verdim..bakalım hayırlısı

Hardline Nutrition Creapure

Hardline Nutrition Creapure denemiş birisi olarak pure olması açısından tavsiye ederim , ince kum taneciği gibi fiyatı da 65 tl olması lazımdı 500 gr nın ..

Hardline Nutrition Creapure denemiş birisi olarak pure olması açısından tavsiye ederim , ince kum taneciği gibi fiyatı da 65 tl olması lazımdı 500 gr nın ..

Evet sizlerden aldım zaten bilgiyi :)..fiyatı 72 lira sanırım...

Uzun süre Ultimate kullandım,performansı çok etkiliyor tavsiye ederim.300 gram 45 tl idi son aldığımda,kısmetse yarında ilk creatine ethyl ester deneyimimi yaşayacağım :D bakalım konuşulduğu kadar iyimi.

Bu ürünün 300 gr ını 30 tl ye alacağım. Kullananlar varsa nasıl acaba?

şuanda bu ürünü kullanmaya başladım siftahı şimdi yaptım ölçülerimide buraya yazmak istiyorum 300grlık kutu bitince tekrar yazacam nekadar fark oldugunu buarada 3 aydır aralıksız body yapıorum öncesindede 9 ay box ve aralıklarla body yapmıstım

kilo : 78
kol : 37
göğüs : 95.5
bel : 89
omuz : 118

ben bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum arkadaşlar,

yükleme döneminden sonra squatta biraz fazla zorladım kendimi belimde ağrı oldu çok ve 3 gün spora gitmedim 3. gün sol göğüsüm kalp sıkışması gibi bi ağrı oldu doktora yarın gidicem bakalım neymiş.

Antremandan sonra protein tozuda katıp kullanıyorum. Spor yaptığım her gün yapıyorum bunu, bu kullanım doğru mu ?
Yoksa antremandan önce mi almalıyım ?

Back
Yukarı