leny151180
Üye
Merhaba arkadaşlar bu sci mx ürünleri nasıl iyi midir? Galatasaray'a falan sponsor olmuş ondan biraz güven veriyor da içeriği nasıldır sizce.
xtend aloprotein de var...iki ürünü kullanmış biri olarak hangisini önerirsin ?Ben de şu an Sci-Mx Bcaa Intra Hardcore ürününü kullanıyorum. Bundan önce Scivation Xtend Bcaa kullanıyordum. (3 kutu kullandım.) Piyasada bulamamam dolayısıyla bu ürünü aldım en az xtend kadar memnunum Sci-Mx'den.
Sen yazmadan yarim saat once sci mx aldim 112 tl ye geldi bi dahakine xtend inslah..tskler cvp icinBana sorarsan şahsen oranlarına bakaraktan kesinlikle sci-mx derim ayrıca xtend sonradan bozdu diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama, supplement reviews sitesinde 10. sırada ki çok iyi bir sıralama.Sci-mx in adı bile geçmiyor.
Geç gördüm ama sci-mx den daha menmun kaldım. Elimdeki kutu bitmek üzere, yine sci-mx almayı düşünüyorum.Sen yazmadan yarim saat once sci mx aldim 112 tl ye geldi bi dahakine xtend inslah..tskler cvp icin
MerhabaMerhaba arkadaşlar bu sci mx ürünleri nasıl iyi midir? Galatasaray'a falan sponsor olmuş ondan biraz güven veriyor da içeriği nasıldır sizce.
Merhababcaa ve whey inden memlün olan çok arkadaşım var fiyatda biraz daha uygun olsa fiyasayı dengeler ama
MerhabaBen şu an Sci-Mx Bcaa Intra Hardcore kullanıyorum oran olarak baktığımızda çoğu bcaadan f/p açısından daha karlı ayrıca glutamin de içeriyor.Ama hammadde olarak ne kadar kalitelidir bilemem de tavsiye edebileceğim bir ürün.Protein tozu tavsiye istersen daha iyi markalar var ama.
Ben de şu an Sci-Mx Bcaa Intra Hardcore ürününü kullanıyorum. Bundan önce Scivation Xtend Bcaa kullanıyordum. (3 kutu kullandım.) Piyasada bulamamam dolayısıyla bu ürünü aldım en az xtend kadar memnunum Sci-Mx'den.
Bana sorarsan şahsen oranlarına bakaraktan kesinlikle sci-mx derim ayrıca xtend sonradan bozdu diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama, supplement reviews sitesinde 10. sırada ki çok iyi bir sıralama.Sci-mx in adı bile geçmiyor.
Geç gördüm ama sci-mx den daha menmun kaldım. Elimdeki kutu bitmek üzere, yine sci-mx almayı düşünüyorum.
MerhabaBcaasını kullandım gelişim için üst seviye katkısı oluyor