Satın alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZWEX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZWEX

Üye
Arkadaşım salonda birisinden 100 liraya 1 kg bu çocukta biraz sahtekar bana satıcak 200 gr kullanmış 70 tl ye alıcamda bu çikolatalı ya nesquik falan satsa :D nasıl anlarım sizce protein tozu olduğunu ?

Bu devirde kimseye güvenmiyceksin biraz daha biriktir kendin al derim yada tavuk falan al.Nasıl anlarsın konusunda bi bilgim yok malesef :(

Nesquikin fiyatını bilmiyorum da 700 gr 70 liraya yakın mı bi hesaplayın :D böyle bir şey yapacaksa karı olması lazım

bikere kullan 3cm artarsa bicepslerin protein tozudur
şaka bi yana anlamak zordur
ancak suyun içine atıp çalkalayıp dolap dışında sıcak ortamda bırakınca ertesi 1-2 güne leş gibi kokması lazım

bikere kullan 3cm artarsa bicepslerin protein tozudur
şaka bi yana anlamak zordur
ancak suyun içine atıp çalkalayıp dolap dışında sıcak ortamda bırakınca ertesi 1-2 güne leş gibi kokması lazım
Of o ne kokudur arkadas! Bazen shakeri yikamayi unutuyorum kapagi acar acmaz beni geri puskurtuyo:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su ile nesquik les mi iluyor

Bana dedi arkadaşlarla ortak aldık whey falan diye ben de dedim kutusu , faturası var mı oda var ama arkadaşta atmıştır dedi :D . Ben internetten bi tane buldum 69 liraya onu alırım alıcaksam 500 gr ama olsun yeter bana o :D

Back
Yukarı