Satın alınan karbonhidrat tozunun 1.5 sene sonra kullanılması hakkında yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyid

Üye
1.5 sene önce muscletech karbonhidrat tozu aldım ve alır almaz açtım ambalajı, ancak belli bazı meşguliyetlerimden dolayı kullanamadım. Hava almayan bir kapta sakladım 1.5 senedir ve şimdi kullanmak istiyorum. Tadında ve kokusunda sorun yoksa kullanmamda bir zarar veya sakınca varmıdır ? Supplementler.com sitesine sorduğumda, tozumun saklama koşullarını bilmedikleri için kullanmamamı önerdiler. Sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz ? Saklama kabında normal oda sıcaklığında saklandı.

1.5 sene uzun bir zaman kimse kesin bir şey diyemez
öncelikle sen kutunun son kullanma tarihi yazıyorsa ona bir bak geçmişse zaten her halukarda kullanma
geçmemişse kullan dene işte seni öldürmez, miden bozulur biraz, öyle olursa atarsın

1.5 sene uzun bir zaman kimse kesin bir şey diyemez
öncelikle sen kutunun son kullanma tarihi yazıyorsa ona bir bak geçmişse zaten her halukarda kullanma
geçmemişse kullan dene işte seni öldürmez, miden bozulur biraz, öyle olursa atarsın
Yani geçen ağustosta sipariş vermişim ortalama 1 sene 3 ay önce. Ve bu suplementin tarihi 1 yıllık yani 3 ay gecikti

Hocam riske atma derim. Ambalaj açıldıktan sonra SKT tarihi ne kadar uzun olsada bi süre sonra bozulabilir.
100-200 TL için midenizi sağlığınızı riske atmayın.

Back
Yukarı