Satılık Multipress / Smith Machine

Shoulder Press Rack.JPG
Arkadaşlar Projesini bitirdiğim ve imalatına başlayacağım makinayı şimdiden satışa çıkarıyorum.
2000 TL

Neden Aslangur.?
Sanırım orada vurgu yapılmak istenen smithing makinelerinin kılavuz, icra ve kilit ekipmanları. Genelde vg kısmında "eski okul" tabirinin bir tezahuru olan serbest ağırlık mentalitesinin korunması, benzer şekilde crossfit kısmında ise "vücudun makinendir" düşüncesinin birleşimiyle bu tarz makineleşmiş ekipmanlara sıcak bakılmıyor. Ülkemizin şartlarına göre de pahallı kalıyor.

Sanırım orada vurgu yapılmak istenen smithing makinelerinin kılavuz, icra ve kilit ekipmanları. Genelde vg kısmında "eski okul" tabirinin bir tezahuru olan serbest ağırlık mentalitesinin korunması, benzer şekilde crossfit kısmında ise "vücudun makinendir" düşüncesinin birleşimiyle bu tarz makineleşmiş ekipmanlara sıcak bakılmıyor. Ülkemizin şartlarına göre de pahallı kalıyor.

Anladım Tevfik Erzon bey.Yorumunuz için Teşekkürler...Ülkemiz Şartlarına göre pahalı kalıyor derken mesela ne aralıkta olmalı acaba smith machine fiyatları.? Bir Öneriniz var mı.?

Sayın Aslangur....
Eklentideki isimleriyle hareketler var.Ayrıca bacak hareketleri , bir adet bench sehpasıyla omuz press bench presin her türlüsü , Ayrıca dikkat ettiyseniz makinenin diğer tarafında bir barfiks barı var....Yani siz smith machine de sadece calf rise yapılır diye biliyorsanız smith machine ile tanışmadığınızı düşünüyorum şimdiye kadar.

Eklentiler

• Behind-the-back-Shrug.jpg
    Behind-the-back-Shrug.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 594
  • Bent-Over-Row.jpg
    Bent-Over-Row.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 594
  • Close-Grip-Bench-Press-2.jpg
    Close-Grip-Bench-Press-2.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 537
  • Drag-Curl-2.jpg
    Drag-Curl-2.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 543
  • Front-Squat-1.jpg
    Front-Squat-1.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 670
  • Reverse-Grip-Bench-Press.jpg
    Reverse-Grip-Bench-Press.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 584
  • Seated-Overhead-Press.jpg
    Seated-Overhead-Press.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 586
  • Upright-Rows-2.jpg
    Upright-Rows-2.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 607
Sayın Aslangur....
Eklentideki isimleriyle hareketler var.Ayrıca bacak hareketleri , bir adet bench sehpasıyla omuz press bench presin her türlüsü , Ayrıca dikkat ettiyseniz makinenin diğer tarafında bir barfiks barı var....Yani siz smith machine de sadece calf rise yapılır diye biliyorsanız smith machine ile tanışmadığınızı düşünüyorum şimdiye kadar.
Sanirim ironi yaptigimi anlamadiniz. Ben powerlift tarzi calisan biri olarak serbest yapilabilen her seyi serbest yaparim. Gordugunuz gibi verdiginiz listede butun hareketler serbest hareketler zaten

Aslangur demek istediğini anlamadım açıkcası..ironi yapmak yerine neden net cümlelerle direk söylemek istenileni söylemiyorsunuz...???

smth mchne yerine serbest ağırlık kullanarak çalısabilinecek bir istasyon tasarlarsanız hem daha az yer kaplamış olur hem de pazar da daha fazla kişiye ulaşmış olursunuz.

Hocam benim bunun için yaptığım çok fonksiyonlu bir makina var zaten.Benim açtığım diğer konuya bakarsanız power rack var zaten.
Eyvallah, benim vurgulamak istediğim power rack de değil, half rack tarzı yapılar, olabildiğince az yer kaplayacak, ne az fonksiyonlu ne çok fonksiyonlu olacak. Marcy serisi istasyonlar aşırı fonksiyonlu, kelebek, bacak ve smithing özelliklerini pek tutmuyorum. Yani ne çok ilkel, ne çok makineleşmiş. Marcy kadar geniş yer de kaplamamsı lazım. Tamamen ev kullanıcısı için konuşuyorum. Sizin power rack marcylerden daha kompleks bir yapıda.

Sektörde ev için marcy (finspordu galiba) var, pasifik var diyelim. Pasifik bir homegym markasının klonlarını daha basit üretiyor. İkinci eli hemen satılır genelde ikinci elde fiyat da kırıldığı için hemen satılır, ama marcylerden hep bulursunuz. Neden ev için kocaman kalıyorlar.

Ev kullanıcısını hedefliyorsam şu tarz üretim yapmaya geyret ederim: 1600 lira fiyatlı bir üründür.
PASİFİK FORCE MULTI SQUAT
1460_buyuk.jpg

Ha yok salon için üretim yapıyorsanız, o başka bir dünya, benim o konuda bilgim, tecrübem yok.

Arkadaşlar Makinenin birincisi yolcudur bugün izmire.Finish Fotoları ve kargo hali ekte mevcut.

Eklentiler

• IMG-20170705-WA0015.jpg
    IMG-20170705-WA0015.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 573
  • P1030797.JPG
    P1030797.JPG
    79,4 KB · Görüntüleme: 556
  • P1030799.JPG
    P1030799.JPG
    94,2 KB · Görüntüleme: 581
  • P1030801.JPG
    P1030801.JPG
    81,3 KB · Görüntüleme: 566
  • P1030803.JPG
    P1030803.JPG
    270,5 KB · Görüntüleme: 569
Palet işi iyiymiş, kaç kg olmuştur toplamda tahminen?

Back
Yukarı