Sanırım orada vurgu yapılmak istenen smithing makinelerinin kılavuz, icra ve kilit ekipmanları. Genelde vg kısmında "eski okul" tabirinin bir tezahuru olan serbest ağırlık mentalitesinin korunması, benzer şekilde crossfit kısmında ise "vücudun makinendir" düşüncesinin birleşimiyle bu tarz makineleşmiş ekipmanlara sıcak bakılmıyor. Ülkemizin şartlarına göre de pahallı kalıyor.Neden Aslangur.?
Sanırım orada vurgu yapılmak istenen smithing makinelerinin kılavuz, icra ve kilit ekipmanları. Genelde vg kısmında "eski okul" tabirinin bir tezahuru olan serbest ağırlık mentalitesinin korunması, benzer şekilde crossfit kısmında ise "vücudun makinendir" düşüncesinin birleşimiyle bu tarz makineleşmiş ekipmanlara sıcak bakılmıyor. Ülkemizin şartlarına göre de pahallı kalıyor.
Hangi hareketi yapabilirim ki hocam bundaNeden Aslangur.?
Sanirim ironi yaptigimi anlamadiniz. Ben powerlift tarzi calisan biri olarak serbest yapilabilen her seyi serbest yaparim. Gordugunuz gibi verdiginiz listede butun hareketler serbest hareketler zatenSayın Aslangur....
Eklentideki isimleriyle hareketler var.Ayrıca bacak hareketleri , bir adet bench sehpasıyla omuz press bench presin her türlüsü , Ayrıca dikkat ettiyseniz makinenin diğer tarafında bir barfiks barı var....Yani siz smith machine de sadece calf rise yapılır diye biliyorsanız smith machine ile tanışmadığınızı düşünüyorum şimdiye kadar.
Şöyle birşey mi.?
Genelde evet o, EN UÇ NOKTA olarak da şu altta yer alan... Bundan daha kombine cihazlar yani marcy serisi gibi ekipmanlar da fazla. Ev kullanıcısı için optimum cihaz bence bu.Şöyle birşey mi.?
Eyvallah, benim vurgulamak istediğim power rack de değil, half rack tarzı yapılar, olabildiğince az yer kaplayacak, ne az fonksiyonlu ne çok fonksiyonlu olacak. Marcy serisi istasyonlar aşırı fonksiyonlu, kelebek, bacak ve smithing özelliklerini pek tutmuyorum. Yani ne çok ilkel, ne çok makineleşmiş. Marcy kadar geniş yer de kaplamamsı lazım. Tamamen ev kullanıcısı için konuşuyorum. Sizin power rack marcylerden daha kompleks bir yapıda.Hocam benim bunun için yaptığım çok fonksiyonlu bir makina var zaten.Benim açtığım diğer konuya bakarsanız power rack var zaten.