Salona gitmedim vicut nasıl ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb yaş:17 kilo :60 vicut gelistirmeye hiç gitmedim bu hafta inş baslıcam spor olarak 1 yıl basket oynadım baska bi spor yapmadım sizin görüsleriniz ?..

Eklentiler

• weap.jpg
    weap.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 499
  • Görüntü024.jpg
    Görüntü024.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 464
  • Görüntü029.jpg
    Görüntü029.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 450
Vücut geliştirmeye başla,öyle gel.Burası mankenlik ajansı değil.
vücüt geliştirme sadece salonda olmaz ya :) eleman birşeyler yapmaya calışmış ki resim koyma geregi duyuyor...
birazcık anlatımda problem yaşıyor bu dogru ama ürkütmemek lazım :)

solid in dedikleri dogruda. biraz urkutucu konusmus sanki =) birazcık calıssan aklımızda bırseyler olusur. boyle genetıgını cozemeyız dostum.

Yağ oranın düşük dursa da kas hacmi yönünden zayıf görünüyorsun. Yaşın hafif bir şekilde başlamak için uygun ama ağır çalışmamalısın bir 18 ile 20 yaşına kadar. Bir salona yazılıp başla, daha sonradan istersen evde ortamını oluşturup devam edersin. Lakin ilkin hareketleri orada doğru çalışmasını öğren derim. İyi çalışmalar...

Öncelikle bi 3-4 ay çalışıp flexorun yeni başlayanlar için programlarını uygulayıp resimlerini sonra eklesen daha mantıklı olurdu sanki.. Bu "vicuda" nasıl bir yorum bekliyorsun ki çok merak ettim..

Forum iyice copluge dondu!
Kurallari okusana, ona gore poz eklesene.
Boylelerine tavsiye vermeyin arkadaslar, hergun 3-4 tane boyle adam baslik acior.Spor yapmamis, bir elin pramalarindan daha az sayida ay kadar spora gtmis kisi solugu burda aliyor. :S:S:S:S:S:S:S:S:
Baslik ayri hikaye zaten. Biraz dikkat.
Uslubum sert olabilri ama bunlar gercekelr.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı