aneximandros
Özel Üye
Cok dertliyim su son gunlerde, hem sol bilegimde hem de sol ayak bilegimde bir sakatlik var. Sol taraf tumden iptal anlayacaginiz. Su an ne kosabiliyorum (ki yurumekte dahi zorlaniyorum), ne agirlik kaldirabiliyorum. Oyle bos bos oturmak da hic bana gore degil, ne yapicagimi dusunup duruyorum. Doktor'un bana soyledigi ayakta ileri derece burkulma (1.5-3 ay arasi iyilesme), elde de emin olmamakla birlikte tendonlarin asiri derecede zorlanmis olmasi. Bu bilegimdeki sakatliktan daha once de sikayet ediyordum hatirlarsaniz. Benc Press'te yuksek kilolara ciktigim anda bilegimin dis tarafinda katlanilmaz bir aci duyuyordum, iki hafta once biraktim ben de agirliklari. Hala sol bilegimde inflammasyona bagli cit cit sesleri ve zaman zaman nerden geldigi belli olmayan bir agri duyuyorum, ki bu hala dinlenmem gerektigini isaret ediyor. Bu cok genel bir sakatlik oldugu icin ustunde cok durmadim ama ayagi da sakatlayinca bayagi bir moralim bozuldu. Bu basligi da soyle bir icimi dokeyim diye actim. Tedavileri sormuyorum, zaten hep standart formuller. (Merak edenler icin hatirlatayim: Dinlenme-Kompres-Buz-Yuksekte tutma, bunun yaninda bir de iyi beslenme). Tedavi suresini kisaltan geleneksel olmayan yontemleri de dinlemeye acigim tabi thums:.
Benim daha cok dusundugum spor hayatima su an hangi alternatiflerle devam edebilecegim. Aklimda bir karin egzersizleri var, bir de kardio olarak yuzme. Sol elime ve ayagima agirlik bindirmeden ya da zorlamadan yapabilecegim baska bir sey akliniza geliyor mu?
Benim daha cok dusundugum spor hayatima su an hangi alternatiflerle devam edebilecegim. Aklimda bir karin egzersizleri var, bir de kardio olarak yuzme. Sol elime ve ayagima agirlik bindirmeden ya da zorlamadan yapabilecegim baska bir sey akliniza geliyor mu?