sahte suplement gerçeği

arkadaşlar daha bu sporda yenıyım ve bilgilendirmeye ihtiyacım var kıbrısta öğrenciyim ve burdan kçük bi mağazadan protein tozu aldım orjinal olup olmadıgını nasıl test edebilirim kafama cok takıldı lutfen yardım edın

Protein koku yapar shaker da yıkanmayınca.1 ölçek hazırla iç yıkama 1 2 gün aç kokla kokmuş sa (kötü) gerçektir bilindik yerlerden almaya çalış kıbrısta varmı bılmıyorum ama ...

Protein koku yapar evet bir iki gün shaker yıkanmazsa fakat bir iki gün su beklet yine koku yapar benim düşüncem bu kanıya nerden vardınız , sahte proteini bekletip koku yapmadığını mı gördünüz merak ettim açıkçası.

Protein koku yapar evet bir iki gün shaker yıkanmazsa fakat bir iki gün su beklet yine koku yapar benim düşüncem bu kanıya nerden vardınız , sahte proteini bekletip koku yapmadığını mı gördünüz merak ettim açıkçası.
Sahte protein tozunun içinde protein olması mantıklı gelmiyor bana ...Metal shaker kullanarak denesin metal shaker da su koku yapmaz başka soru varmı arkadasım :)

Hayır anlamadığım şey sahte protein tozunun kokmadığı kanısına nasıl vardın ?
Sahte protein tozunun içinde protein olmadıgı için koku yapmaz diye düşünüyorum gerçek protein bekledimi shaker da koku yapar bilindik bir bilgi yani bende bu forumda baskasından okumustum 2 3 sene once...

Sahte protein tozunun içinde protein olmadıgı için koku yapmaz diye düşünüyorum gerçek protein bekledimi shaker da koku yapar bilindik bir bilgi yani bende bu forumda baskasından okumustum 2 3 sene once...

Anladım yani bu sadece bi düşünce,orjinal protein tozlarını kokmuyor diye attırmayalım millete de :)

Back
Yukarı