özetle(kişiye göre değişir elbette ama ortalama)
kilonun ;
2kati protein
1katı k.hidrat
0.25 katı yağ
günlük alacağın değerler.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende katılıyorum kilonun 1 katı kadar karbonhidrat çok az.KG*3,4 iyidir.Galiba iştahın yok yiyemem diye soruyorusun yada yağlanmaktan korkuyosun.Bu ikisinden birisi galiba bu karbonhidrat korkusunun nedeni =) Ama nedeni ne olursa olsun spor yapıp çalıştığın için enerji ihtiyacın daha fazla olucak ve komplex karbonhidratlar olmassa olmaz.
yavaş giden bir araba daha az benzin yakarken daha hızlı giden bir araba daha çok benzin yakar.
pek sağlam sayılmaz ama senin için yeterli kullandığın şey baya supplement işte 50 gr karbonhidrat var içinde vitamini de bol riboflavin bile var içinde devlet veriyosa yapıştır gitsin 6 7 ölçek yolu war onun
60 kg ıcın 90 gr proteın bıraz az (kg*1,5) 330 gr proteınde bıraz fazla (kg*5,5) degıl mı estetık fenomen.. Scoobz bıldıgım kadarı ıle yaglanmadan buyumek ıstıyordu.. Hanı gobeklenmeye varmasın ısın ucu..
Zaten kılon az yanı 100 kg olupta 200 gr proteın (kg*2) tuketebılmek zordur..
Ama madem 60 kg hedef, 120-130 gr proteın (kg*2) tuket farkı gor.. Bu kılolarda kg*2 gr proteın almakta adamı cok fazla zorlamaz zaten..
Anlatabıldım umarım..![]()
umur35´isimli üyeden Alıntı![]()
60 kg ıcın 90 gr proteın bıraz az (kg*1,5) 330 gr karbonhıdratta bıraz fazla (kg*5,5) degıl mı estetık fenomen.. Scoobz bıldıgım kadarı ıle yaglanmadan buyumek ıstıyordu.. Hanı gobeklenmeye varmasın ısın ucu..Kg*3-4 aralıgına ceksın bır once sonra duruma gore yukseltır yıne ısterse..
Zaten kılon az yanı 100 kg olupta 200 gr proteın (kg*2) tuketebılmek zordur..
Ama madem 60 kg hedef, 120-130 gr proteın (kg*2) tuket farkı gor.. Bu kılolarda kg*2 gr proteın almakta adamı cok fazla zorlamaz zaten..
Anlatabıldım umarım..![]()