sadece bench press?

arkadaşlar bench press ve incline bench press yapıyorum göğüsüm hacim kazansada üst göğüs bölgesinde görünürde bi değişiklik yok, sadece bench press yapsam göğüsün görüntüsü kötü olurmu.
iyi çalışmalar..

üst göğüs için çalışmalar var internetten araştırabilirsin.Bench press neden görüntüyü bozsunki.bu arada triceps çalışmazsan bench press artmaz.

Merhabalar sadece bench presin yeterli olacagını düşünmüyorum. Ben üst göğüsteki gelişim sorununu incline presi dar tutus ( smith machine) yaparak , peşinede üst göğüs dumbel pres ile tamamlıyorum. Buna inchline dumbel flyda ekleyebilirsin.

Dambıll pres şart...incline pres te iyidir..sen bence acele ediyorsun...kısa sürede olacak şey değil bu dediklerin..bence biraz sabret..

Göğüs antrenmanında sadece bench press mi yapıyorsun anlamadım. Üst göğüs için incline bench yapılabilir.

Bench göğüs için temel haraketlerden birisidir ancak yeterli olmayacaktır tabi ki.

bu kesin bir kanun değil, bazı kişiler yeterli diyebilir. ama buna bir de açma-kapama hareketi eklersen daha iyi olur, tabii bence. mesela butterfly, dumbell-fly gibi.

Back
Yukarı