SRV
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Sabah ağırlık çalışması yaparken nasıl bir beslenme programı izlemeliyim ?
Forumda bir süredir arıyorum fakat benim durumuma çok da uyan bir model yok.Eğer gözümden kaçmış ise affola.
06.00 kalkış
07.00 salona varış
08.45 salondan çıkış
09.00-18.00 iş
19.30 eve varış
20.00 akşam yemeği
00.00 uyku
Boy : 180 cm
Kilo : 75
spora başlangıç tarihi: Ekim 2008 (Eylül 2008 kilom 90 )
Ekimden bu yana ağırlık+kardiyo+diyet uyguladım.
Bundan sonra ağırlık ve beslenme programımı kas yapmak üzere değiştirmek istiyorum.
Mevcut beslenmem;
sabah 08.45 - 5 haşlanmış yumurtanın beyazı + 1 muz
09.30 kepekli beyaz peynirli domatesli sandwich'in yarısı
10.30 kepekli beyaz peynirli domatesli sandwich'in diğer yarısı
11.00 yarım paket etiform bisküvi
12.00 yemek (pilav üstü, tavuk ızgara yada kepekli makarna +ızgara tavuk...yada benzeri karb,protein ihtiva eden yemekler)
14.00 yarım paket etiform bisküvi
17.00 1 elma yada 1 armut
19-20 evde her ne yemek varsa yağsız kısmından , ekmeksiz ve yarım bazen çeyrek porsiyon
23-00 uykudan önce 500 ml %0 yağlı süt
sizi duyabiliyorum (protein yetersiz).Biliyorum, bu program kilo vermeye yönelik,
bu şekilde 5 ayda 15 kg verdim ve sanırım kas kaybetmedim,(ilk başladığımda sholder press 2,5 kg'yi ortayaş hamlığı ile 12 tekrar yapıp ertesi gün omzum ağrılı geziyordum, şu an 25 kg 20 tekrar yapıyorum, ağrı yok
Yukardaki beslenme programıma protein tozu da dahil olmak üzere ne tip ve miktarda ekleme ve zamanlamalar olabilir?
Emin olun çok kişiye sordum biraz da moralim bozuluyor bu yüzden ama ne olur akşam antreman yapsana demeyin, spor yapabileceğim tek saat aralığı 07.00-09.00
Akşam iş çıkışı eve girdikten sonra çoluk çocuksal sorumluluklar başlıyor ve çocuğu yatırdıktan sonra da ki bu saat benim için 22.00,siz de uyuklamaya başlıyorsunuz.Benim gibi orta yaşlı ,evli ve çocuklu arkadaşlar beni anlar sanırım.thums:
Yardım ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sabah ağırlık çalışması yaparken nasıl bir beslenme programı izlemeliyim ?
Forumda bir süredir arıyorum fakat benim durumuma çok da uyan bir model yok.Eğer gözümden kaçmış ise affola.
06.00 kalkış
07.00 salona varış
08.45 salondan çıkış
09.00-18.00 iş
19.30 eve varış
20.00 akşam yemeği
00.00 uyku
Boy : 180 cm
Kilo : 75
spora başlangıç tarihi: Ekim 2008 (Eylül 2008 kilom 90 )
Ekimden bu yana ağırlık+kardiyo+diyet uyguladım.
Bundan sonra ağırlık ve beslenme programımı kas yapmak üzere değiştirmek istiyorum.
Mevcut beslenmem;
sabah 08.45 - 5 haşlanmış yumurtanın beyazı + 1 muz
09.30 kepekli beyaz peynirli domatesli sandwich'in yarısı
10.30 kepekli beyaz peynirli domatesli sandwich'in diğer yarısı
11.00 yarım paket etiform bisküvi
12.00 yemek (pilav üstü, tavuk ızgara yada kepekli makarna +ızgara tavuk...yada benzeri karb,protein ihtiva eden yemekler)
14.00 yarım paket etiform bisküvi
17.00 1 elma yada 1 armut
19-20 evde her ne yemek varsa yağsız kısmından , ekmeksiz ve yarım bazen çeyrek porsiyon
23-00 uykudan önce 500 ml %0 yağlı süt
sizi duyabiliyorum (protein yetersiz).Biliyorum, bu program kilo vermeye yönelik,
bu şekilde 5 ayda 15 kg verdim ve sanırım kas kaybetmedim,(ilk başladığımda sholder press 2,5 kg'yi ortayaş hamlığı ile 12 tekrar yapıp ertesi gün omzum ağrılı geziyordum, şu an 25 kg 20 tekrar yapıyorum, ağrı yok

Yukardaki beslenme programıma protein tozu da dahil olmak üzere ne tip ve miktarda ekleme ve zamanlamalar olabilir?
Emin olun çok kişiye sordum biraz da moralim bozuluyor bu yüzden ama ne olur akşam antreman yapsana demeyin, spor yapabileceğim tek saat aralığı 07.00-09.00

Akşam iş çıkışı eve girdikten sonra çoluk çocuksal sorumluluklar başlıyor ve çocuğu yatırdıktan sonra da ki bu saat benim için 22.00,siz de uyuklamaya başlıyorsunuz.Benim gibi orta yaşlı ,evli ve çocuklu arkadaşlar beni anlar sanırım.thums:
Yardım ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.