saçlarımın dökülmsini durduramıyorum :(

captctlk

Üye
arkadaslar herkese merhabalar öncelikle. ben 18 yasında biriyim. yaklasık 6 aydır saclarımı ciddi anlamda kaybettim. bakım ürünü kullanmama rağmen hiçbi şekilde dökülme durmadı. sizce ne yapmalıyım ? böyle giderse dahada kötü olacak. psikolojim alt üst olmuş durumda.. (

bioblas bioxin gibi ürünleri denemeni öneririm eğer hala dökülme devam ettiyse bi dermatoloğa gitmeni öneririm onlar dökülmenin nedenini tespit edip ona göre çare buluyorlar emin ol herşeyin çaresi vardır psikolojini bozmana değmez:)

saf zeytinyaglı sabun. bioblas falanda neymiş . eskiden sampuanmı vardı. külden sabun yaparlar yıkarlarmış. rapunzel gibi saçları vardı babannemin. 80 yaşında saçları benden saglıklı

kelliğin ilacı bulunsa kimse kel kalmazdı
şimdilik en makulu saç ektirmek

Günde 2 defa 1 ml minoxil + haftada saçların yağlıysa 3 defa değilse 2 defa konazol şampuan diğer günler kafana göre kaliteli bir şampuan.

aramıza hosgeliyorsun... cok da kafaya takma , ne yaparsan yap genetikse durduramıyorsun. en kötüsü ektirirsin.
ayrıca günümüz holywood aktörlerinden allah razı olsun, çoğu tarama özürlü. hepsi de çok karizmatik.Sayelerinde güneş gözlüğümü takıyorum, keltoş keltoş geziyorum.milletin filmlerden gözü alıştığı için fazla sırıtmıyor.
hem çok rahat oluyor. yıkıyorsun çıkıyorsun.

Evet, diğer arkadaşlarında dediği gibi MİNOXİL kullan. İnternetten al, daha ucuz. eczanede 54 tl.İnternette 3 paketi 100tl ve altı.

şampuandı serumdu bakımdı bunlar saçın dökülmesini biraz geciktirir sadece yada çok az bir dökülme vardır durdurur ancak dökülme çok ciddi boyutta ise parlak bir gelecek sizi bekliyor demektir :) ama artık üzülmeye gerek yok ağrısız sancısız saç ekimi yapılabiliyor

saçın dökülüyosa en iyisi saç diktirin. çok pahalı değil 4000 euro ya birinci sınıf saç dikimi yapıyorlar. Ömürboyu garanti verenler bile var.

Arkadaşım aynı durumdaydım bende uzun yıllardır saçlarımı 3 numara kestiriyorum sanırım 4-5 yıl oldu ve dökülme durdu gibi bişi kafa şeklin uygunsa bunu şiddetle tavsiye ederım uzun zamanda farkı görürsün.

herseyi denemis biri olarak tecrubemi paylasayim;

nizoral sampuan + minoxidil

bu olayin baska bi caresi yok.

buna proscar da ekleyebilirsin. 4e bolup hergun 1ini kullanarak. Ancak yan etkilerinden dolayi yanasmadim ben. Sana kalmis.

gecmis olsun

bir aktara git ve çam terebentin yağı al. kullandığın şampuanın içine 1 kapak kadar dök karıştır.benim saç dökülmem durdu sizde bir deneyin belki işe yarar.

Back
Yukarı