Recep İvedik

Böyle filimlere Destek verelim cd almayalım sonra iyi türk filimleri çıkmıyor diyoruz.

Aslında buna bir sinema filmi demek cok yanlıs olur neden ?

konu içeriği bakımından cok kötü , basit ,
espiriler cok bayagı ,ilkokul seviyesinde ,
hoolywood filmlerinden alıntı bircok espiri var ,gaz cıkarma , geğirme.

Şahan Skeçlerinde tutmus bir karakteri almıs çevirmiş sinemaya koymus ,şöle bakıldıgında ortada bi sinema filmi filan yok
sadece skeçler dizisi var sadece,
bunu tv de programına koysa tamam diyecem hadi ,
Ama bunu allayıp pullayıp sinemaya koyarsan ,:mad:
Şahanın skeçlerini bende cok beğeniyorum bu baska
Ama burada söz konusu olan bir sinema filmidir.
Ona göre eleştirmek gerekir. ,
İnsanlarımız araştırması lazım aslında Bir sinema filmi nedir ne değildir ?
İnsanların bilgisizlikleri ile paraya para demeyen şahıslar sadece Vucüt geliştirme de yok, ( daha yeni bb ye başlaayan birisine bir kutu amino asit almaya teşvik eden hoca gibi )
Her yerde var sinema da var malesef,

Saygılar

kendimizle gururduymaktansa okadar çok yabancılarla övünüyoruzki burnumuzun önündeki güzellikleri görmüyoruz işte dürüst delikanlı gerektiğindede duygusal türk erkeği... helal olsun frangmanda çok gülmüştük film dağa güzelmiş kesinlikle tavsiye ediyorum

Burada şu an filmi izleme fırsatım malesef yok.
Ancak burak senin yorumuna katılmıyorum.
Bir film komedi filmiyse bence güldürmesi yeterlidir.
Geçenlerde rambo 4ü izledim. Resmen B filmi bana kalırsa hikayesi falan yok gibi ancak aksiyon nedeniyle beğenenler çok. Filmi izleyin ve sonrasında İMDB.comda sonuçlara bakın, eminim bir çoğunuz şaşıracaksınız.
Kısacası senin düşünceni anlıyorum ama komedi olunca olay farkli bana kalırsa.
Aksiyon filmi olsaydı BEN haklısın derdim:)

film bencede rekorları alt üst edecek cumartesi öğlen gittim ve tüm seanslar doluydu pazar öğlene kadar ben henüz izleyemedim ama çok güzel bir olduğu ortada

Bence sadece fragmandan ibaret yani trailerda geçen espriler filmin içide biçok yerde geçiyo o yüzden biz istediğimizi alamadık filmden ama kötümü tabiki değil güldük eğlendik ama asla bi gora yada vizontele olamaz bi kere esprilerin çoğu bel altı olduğu için komik ayrıca şahandan başka senaryoyu üstlenen yok organize işlerdeki renkliliği bu filmde bulamazsınız.....

bencede berbat bır fılm bu adama hala nasıl gülüyorlar anlamıyorum bızde meraklka beklıyorduk ama boş çıktı zamana ve paraya yazık
bence fragmanları fılımden daha ıyı cunki fılım hepten kötü

pekala arkadaslar

filme yorum yapanlar direkt kötü yada iyi diyor şimdi bence filmi izleyenler kötü yada iyiyin sebebini yazarak bence yorumlarını göndersin.sonuçta hiçbir açıklama yapmadan eleştirmek bana doğru gelmiyor.

bakınız:burakula01 in yorumu gibi

sahanin programini izlemiyorum yapmacik geliyordu ama film gercekten guzel, cok begendim.

ayrica gayet objektif bir seyirciyim kalabaligin ota boncuga herseye gulmesine degil cidden komikse gulerim esprilere ve bu filmde bos yoktu 5 dakikada bir kopardi ...

filme gitme imlanım olmadı ama en kısa zamanda gidicem.
Reklamlarını izlerken yarıldım gülmekten.
Umarım film komiktir.

pazar sabahı oğlumla gittik.
şahanı bende sevmem aslında,
ama sinema salonu yıkıldı resmen , nerdeyse bu kadar komik bir film izlememiştim.
ben çok çok beğendim.

bnde bu cumartesi gittim ama ne göriyim sinema diil sanki fragman :D film bence kötü değil ama iidde sayılmaz tabi bu sizin flimden ne beklediğinize de kalmış bn fragmandakinden başka espiriler beklerdm ama ne yazık ki :( flim yanlızca fragmandan ibaret fragmanın eksiği yok fazlası varr:D eğer ki arkadaşlar fragmanı çok izlediyseniz ayvayı yediniz demektr flimden bişi beklemeyin filmn özeti fragmandır bu şahanda zeki adam herkesi çekti sinemaya valla uzun lafın kısası siz küfürkomedi türünü sevmiyor ve fragmanı da çok izledim diosanız gitmeyin derimm

Fragmanı filmden daha güzel olan filmler vardır ya işte buna en iyi örnek recep ivedik...

Hocam sizde filmden erken çıkanlardansınız :) Fİlm bittikten sonra yani oyuncu isimleri filan geçerken yanda küçük bir pencere açılıyor ve orda recep ivediğin geri dönüşü gösteriliyor facebook olayı dahil hepsi var..

evt film o kadar saçma hazırlanmış kiii film bitiyo herkes çıkıyo ama bi bak kii film bitmemişş :) sanki yeniden başlıyo ama tabi bu sırada herkes çıkmış oluyoo

flexor hocanın sorusunu görünce barakulanın nerdeyse aynısı cevap yazacaktım o hislerime tercüman olmuş
sinema değişik bir sanattır ,mesela ben gorayıda beğenmemiştim bu açıdan cem yılmaz ın her şey güzel olacak filmi çok daha kaliteli ve sinemya daha yakındı
Aslında buna bir sinema filmi demek cok yanlıs olur neden ?

konu içeriği bakımından cok kötü , basit ,
espiriler cok bayagı ,ilkokul seviyesinde ,
hoolywood filmlerinden alıntı bircok espiri var ,gaz cıkarma , geğirme.

Şahan Skeçlerinde tutmus bir karakteri almıs çevirmiş sinemaya koymus ,şöle bakıldıgında ortada bi sinema filmi filan yok
sadece skeçler dizisi var sadece,
bunu tv de programına koysa tamam diyecem hadi ,
Ama bunu allayıp pullayıp sinemaya koyarsan ,:mad:
Şahanın skeçlerini bende cok beğeniyorum bu baska
Ama burada söz konusu olan bir sinema filmidir.
Ona göre eleştirmek gerekir. ,
İnsanlarımız araştırması lazım aslında Bir sinema filmi nedir ne değildir ?
İnsanların bilgisizlikleri ile paraya para demeyen şahıslar sadece Vucüt geliştirme de yok, ( daha yeni bb ye başlaayan birisine bir kutu amino asit almaya teşvik eden hoca gibi )
Her yerde var sinema da var malesef,

Saygılar

Şu fragmandaki facebook olayı filmin 2. serisidir bilgi verelim..
2.side çekilmiş (:
Ayrıca GençTurkcell e güvenip pazartesi perşembe denemeyin tıkabasa bir mahşer yeri gibi olmaktadır..

Back
Yukarı