Ramazan ayi icin protein onerisi lutfen

3 aydir yapiyorum bu sporu Ramazan ayi icin ne kullanmaliyim kasein proteinmi ve hangi marka daha once protein kullanmadim ramazanda kas kutlemi korumak ve arttirmak istiyorum

2a2f1e1154cc803c1dab51f2f66c1f57.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kol 37 sadece onu biliyorum beslenmeme dikkat etmiyorum fazla yeri geliyo 3 hamburger yiyorum yeri geliyo cok iyi besleniyorum bugun olcum yaptiricam paylasirim burda

Evdeyken dikkat ediyorum yulaf makarna tonbaligi yumurta sut meyve cerez tavuk sorun disardayken iskender hamburger yiyip spora ciktigimi biliyorum biraz dayanamiyorum diyebilirim arkadas kiz ortaminda felanken

Cikolata kek acimam hani yemeyin diyolarda gunde 3 4 kek veya cikolata yiyorum yalan yok tatlida cok yerim ama zarari dokunmadi veya ben hissetmedim

Cikolata kek acimam hani yemeyin diyolarda gunde 3 4 kek veya cikolata yiyorum yalan yok tatlida cok yerim ama zarari dokunmadi veya ben hissetmedim

ahahah acımam :D dostum metobalizman hızlı heralde :Db boy kg yaş kaç ki :D bu arada konu açılmasın.casein proteini senin işine yarar.sahurda içersin.yavaş yavaş sindirilir

Back
Yukarı