push pull legs programı yaptım sizce olmuş mu ?
push(göğüs omuz triceps)
1 antrenman flat bench press 1 antrenman incline bench press
low cable fly
middle cable fly
high cable fly
shoulder press
lateral raise
skullcrusher
pull(sırt biceps)
lat pull down
seated cable row
dumbell row
back extension
arka omuz için hareket( adını unuttum)
dumbell shrug
barbell curll
hammer curll
legs (bacak karın)
squat
leg extension
leg curl
kalf için hareket( adını bilmiyorum)
karın antrenmanı
dinlenme (1gün)
kafamı karıştıran acaba göğüs için 3 tane fly fazlamı acaba şimdi bu forumda okudum göğüsde bir press yeterli diyor adam göğsün tamamı çalıştığı için ikinci presse gerek yok diyor bir açı seçin onu yapın diyor yani flatda yapsan inclinede yapsan göğsün tamamı o yüzden 1 antrenman incline 1 antrenman flat press yapcamda adam açış içinde 1 egzersiz yeterli diyor şimdi göğüs için 2 hareket az gibi geldi bana çünkü 4 gün dinlencek o göğüs o yüzden 3 flyıda koydum göğüse iyice yükleme yapmak için sizce hata mı ettim ? yoksa 2 göğüs hareketi full body yapanlar için mi uygun ? çünkü onlarda dinlenme 2 gün
bu programda düzeltilmesi gereken yer varmı yada daha iyi bir program tavsiyeniz var mı ? (başlangıç seviyesindeyim)
push(göğüs omuz triceps)
1 antrenman flat bench press 1 antrenman incline bench press
low cable fly
middle cable fly
high cable fly
shoulder press
lateral raise
skullcrusher
pull(sırt biceps)
lat pull down
seated cable row
dumbell row
back extension
arka omuz için hareket( adını unuttum)
dumbell shrug
barbell curll
hammer curll
legs (bacak karın)
squat
leg extension
leg curl
kalf için hareket( adını bilmiyorum)
karın antrenmanı
dinlenme (1gün)
kafamı karıştıran acaba göğüs için 3 tane fly fazlamı acaba şimdi bu forumda okudum göğüsde bir press yeterli diyor adam göğsün tamamı çalıştığı için ikinci presse gerek yok diyor bir açı seçin onu yapın diyor yani flatda yapsan inclinede yapsan göğsün tamamı o yüzden 1 antrenman incline 1 antrenman flat press yapcamda adam açış içinde 1 egzersiz yeterli diyor şimdi göğüs için 2 hareket az gibi geldi bana çünkü 4 gün dinlencek o göğüs o yüzden 3 flyıda koydum göğüse iyice yükleme yapmak için sizce hata mı ettim ? yoksa 2 göğüs hareketi full body yapanlar için mi uygun ? çünkü onlarda dinlenme 2 gün
bu programda düzeltilmesi gereken yer varmı yada daha iyi bir program tavsiyeniz var mı ? (başlangıç seviyesindeyim)