jimraynor
Üye
Arkadaşlar merhabalar, proteinle igili bazı konuları okudum fakat özetle balık, kırmızı et ve tavuk için bünyeye karışma hızları hakkında bir bilgi bulamadım. Şu ana kadar yaptığım incelemeler sonucu yumurta proteinin en hızlı süt proteininde uzun bir süre içerisinde vücuda yavaş yavaş karıştığını okudum.
Aşağıdaki protein kaynaklarını vücuda karışma hızı olarak sırayalabilir misiniz?
Tavuk
Et
Balık
Yumurta
Süt
Tahminim aşağıdaki gibi.
Yumurta > Balık > Tavuk > Kırmızı Et > Süt
Not: Sabit konulardaki protein konusunu ve biyolojik değerlerini okudum. Orada balık tavuk ve kırmızı et olarak ayırmamış direk et şeklinde bir genelleme yapılmış. O yüzden konu açma gereği duydum.
Aşağıdaki protein kaynaklarını vücuda karışma hızı olarak sırayalabilir misiniz?
Tavuk
Et
Balık
Yumurta
Süt
Tahminim aşağıdaki gibi.
Yumurta > Balık > Tavuk > Kırmızı Et > Süt
Not: Sabit konulardaki protein konusunu ve biyolojik değerlerini okudum. Orada balık tavuk ve kırmızı et olarak ayırmamış direk et şeklinde bir genelleme yapılmış. O yüzden konu açma gereği duydum.