Protein yanında creatin kullanmalı miyim?

Kullandığım protein tozu Genrise isolat complex. Bir serviste 2.5 gr. Keratin var. Ayrıca başkaca amino asitlerde var. Ayrı olarak keratin veya aminoasit kullanmama gerek varmı. Sadece protein tozu ve bcaa kullaniyorum.

Creatin etkisi kanıtlanmış ve üzerinde en çok araştırma yapılmış ürün .Proten tozu + creatin sizin için yeterli olacaktır. Creatin markası önemli değil fakat monohidrat ve micronize olduğundan emin olun fiyatı da diğer supplementlere göre gayet uygun

Creatin etkisi kanıtlanmış ve üzerinde en çok araştırma yapılmış ürün .Proten tozu + creatin sizin için yeterli olacaktır. Creatin markası önemli değil fakat monohidrat ve micronize olduğundan emin olun fiyatı da diğer supplementlere göre gayet uygun
Sormak istediğin farklı. Kullandığım protein tozunun içerisinde servis başına 2.5 gr creatin var. Bu yeterli olur mu yoksa ayrıca kullanmama gerekir mi?

Merhaba ;

Önerilen miktar 70 kg bir insan için 3- 5 gr kadardır ( günlük ) . Protein tozunun içerisinde var ise , bence ekstra masraf yapıp almanıza gerek yok . Protein tozunuz bittikten sonra , kreatin alımına 2 hafta ara verdikten sonra , kreatin içermeyen bir protein tozu alırsanız ek olarak alabilirsiniz.

Arkadaslar ben weider kullaniyorum yanına bca mi kreatin mi alaym

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı