Protein tozuna geçme vaktim geldi mi?

Yaklaşık 6 aydır VG yapıyorum. Salonda antrenörler ektomorf olduğum için ilk seneyi bulking yaparak geçir dediler bende gainer aldım. Kilom şimdi 63-64 civarı (boy 1.73) artık protein tozuna başlasam mı yoksa gainera devam mı dersiniz?

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, bu ara da herkes artık protein almalı mıyım, bcaa almalı mıyım? Bütün konular böyle oldu, yahu en iyisi gidin alın birkaç ay deneyin zaten büyük ihtimal uzun bir süre almazsınız bir daha. Senin genetiğin, hormon seviyen, antrenman seviyen, beslenmen bu faktörler belirler ne kadar kas yapacağını, şimdi sen supplement kullandın diye kas yapma hızın artacak zannediyorsan, kolay gelsin.

Kas yapmadan ziyade bir arkadaşım karbonhidrat gainer kullanıp yağ olarak kilo almaktansa protein kullanıp kas olarak alırım demişti ondan sormuştum

Kas yapmadan ziyade bir arkadaşım karbonhidrat gainer kullanıp yağ olarak kilo almaktansa protein kullanıp kas olarak alırım demişti ondan sormuştum
Kas olarak kilo alman için vücudunun protein sentezlemesi lazım bu da az önce saydığım faktörlere bağlı bir şeydir yani protein tozu alıp almamana değil. Her toz alan kas olarak kilo alabilseydi harika olurdu ama yok böyle bir olay.

Kas olarak kilo alman için vücudunun protein sentezlemesi lazım bu da az önce saydığım faktörlere bağlı bir şeydir yani protein tozu alıp almamana değil. Her toz alan kas olarak kilo alabilseydi harika olurdu ama yok böyle bir olay.
Anladım hocam karbonhidrata devam o zaman. 70 kilo olunca protein e geçmeyi düşünüyorum.

Back
Yukarı