Protein tozunı belli bir süre kullanıp sonra bırakmak???

myprag

Üye
Merhaba arkadaşlar.Benim şöyle bir sorum olacak: ağustos başından beri düzenli olarak salona gidiyorum ve yaklaşık 4 ay oldu.Vücutta bayağı bir toparlanma ve ölçülerde iyileşme oldu.Fakat eskiye oranla çok daha yavaş yol alıyorum son 1 aydır ve Protein tozu+amino aside başlamayı düşünüyorum.Aklımı kurcalayan şey şu ki bu supplementleri 4-5 ay kullanıp istediğim vücudu elde ettikten sonra bunları bıraksam(tabiki spora aynen devam) o vücudu koruyabilir miyim aynı şekilde?Yoksa zamanla kaslarda hacim kaybı gibi bir durum söz konusu olur mu?Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum:)

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Teşekkür ederim deathlifter.Yalnız bir sorum daha olacak: bugün itibariyle 5lb lik Gold Standart %100 Whey protein ve bir tane de 325 tabletten oluşan amino almış bulunuyorum.Günde 120 gram kadar proteini yediklerimden alıyorum zaten.Peki bu amino + whey protein kombinasyonunu nasıl yapmalıyım?Acaba 1 ay kadar antreman günleri amino kullanıp,1 aydan sonra amino+whey şeklin de mi kullanmalıyım?Ocağın ortasında final sınavlarım da bitecek ve 3 4 haftalık bir tatilim olacak.Acaba o arada mı daha çok kullansam?Acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim...

Back
Yukarı