Protein tozu ve kilo

Merhaba arkadaşlar ve abilerim . Boyum 1.90 kilom 71 2000 doğumluyum basketbol oynuyorum. Hergün idmana gidiyorum nerdeyse ve takımdan arkadaşlarım aldığı icin protein tozu almak istiyorum. Ama kilom normal olduğu icin alıp asırı kilolanmakta istemiyorum . Ve vücudum cok olmasa bile biraz yağlı protein tozu onları daha hızlı yakmamı saglarmı. Yardımlarınızı bekliyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kilon normal sayılmaz biraz zayıfsın kilon ile boyun arasında 20 fark var buda çok, hem protein kilo aldırmaz öyle kullanıp kilo alıp bide yaglanman söz konusu degil, karbonhidrat öneririm sana hem kilo aldırır spor yaptıgın için yağlanıcagını sanmam

boy' ile hiçbir alakası yok. ama sen 1.90' boyun daha nesini uzatıcaksın tabi eğer profesyonel basketbolcu olmuyacaksan, bence boyun uzun dahada uzarsa sıkıntı yaşarsın ileriki yaşlarda, kız bile bulamassın kendine vallahi :D

Düşüncem profesyonel bu işte :D yaşıtlarımda 2 metre bile var en az 1.95 falan olmam lazım tamam ozaman herşey için sağolun :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kardeşim senin kilo alman gerek karbonhidrat kullan protein kas hacmini arttırır ayriyeten boy uzamasıyla kısalmasıyla proteinin bi alakası olmaz

Back
Yukarı