Protein tozu sorunu yardım

arkadaslar abilerim merhaba ben protein tozu aldım nutrade premium whey aldım shakera koyun çalkalayınca köpürme oluyor normal midir ve kutusunu acıp incelediğimde içinde çok küçük bir kaç tane çikolata tozu topu gibi bişey geldi elime eline alınca dagılıyor çikolata topu gibi toz ama nedir normal midir lütfen yardım eder misiniz içime kurt düştü vallahi

çeşmeden dolduruyorsan olabilir.Sıkıntı yok fazla takıyorsan şişeden hazır su koy.Topaklanma fazla deil anladıgım kadarıyla sorun yok olabilir.Kullan yani gönül rahatlıgıyla.

sürhiden dolduruyorum suyu topaklanma hiç yok Allah'a şükür ama tek sorunum dediğim gibi biraz köpürmesi ve o içindeki çikolata topu gibi olan toz parçaları ele alınca dagılıyorlar normal midir teşekkür ederim

karıştırmakla ilgili problemim yok ki kutusuna baktıgımda öyle gördüm shakerda güzel karışıyor o çikolata topları gibi şeyler nedir normal midir onu soruyorum

Sıkıntın olmasın topaklanma konusunda ama köpüklenmesi hakkında birkaç bilgi verebilirim shakerini karıştırdıktan sonra kapağını aç 3 veya 5 dakika arası bekle köpük geçecektir

Back
Yukarı