woldemort12
Üye
Merhabalar. 1 yıla yakındır her gün şınav mekik çeken birisiydim. Sonradan kickbox a yazıldım ve bunun yanında da ağırlık çalışmaya başladım. Amacım zaten müsabık olmak değil. Hem teknik birşeyler bilmek hemde güzel bir vücuda sahip olmak. Eski cılız halim ile dağlar kadar fark var şuan. Her sabah bu forumda paylaşılmış bir yumurta-yulaf karışımını lor peynir ve bir bardak süt ile tüketiyor ve body sonrasıda 6-7 yumurta beyazı yiyorum. Beslenmem bundan ibaret ve ara öğünlerde midem boş durmaz kesinlikle.6 Aydır bu şekilde devam ediyorum. Şimdi soruma gelirsek. Protein tozu hakkında sayfalarca yazı okudum ve bodyforum'u her dakika takip ediyorum.Ve protein tozu kullansam mı diye kafamda soru işareti var.Nasıl yapıldığı nasıl kullanılması gerektiği herşeyini öğrendim buradan tek korkum bodye bir kaç ay ara verdikten sonra kolum şu kadar cm kısaldı 5 kilo verdim şu kadar zayıfladım gibi kelimeleri benimde söyleyebilmem.Ben bunu kullanıp 1 ay kadar ara verdikten sonra bile çok büyük kayıp verecek miyim ? Yada protein tozunu kullandım bitti ve normal eskisi gibi spora devam ediyorum kaybım olurmu olursa ne olur ? Çünkü pek fazla gelişemediğimi hissetmeye başlıyorum. Forumuda çok araştırdım konu mu kapatıp verildi demenizdende korkuyorum. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.