Protein Tozu mu aminoasit mi ?

Bu soruyu soruyorum araştırdım da tam bi cevap bulamadım kendim için.. Ben thai box ve body yapıyorum.. Hafif kilo çok tekrar şeklinde yapıyorum aminoasit mi alırsam kaslarımda artışı görebilirim.. whey protein tozuylamı daha iyi olacaktır ? çünkü protein tozlarındak i protein miktarı fazla fakat aminolar hemen kana karışıyor pekde bilgim yok ne önerirsiniz.. hangisi daha çabuk kas artışı sağlar.. ve aminoların enerji verdiğini duydum

sebebinide açıklarmısınız lütfen yani neden amino degilde protein

tabi bu benim tecrübelerimle sabit ama kesinlikle amino asitle protein arasında tercih yapacaksanız protein seçin ikisi bi arada tabi daha iyi ama amacınız kas geliştirmek se whey siz olmaz .

Katılmıyorum. Eğer az kilo cok tekrar şeklinde calsııyorsan aminoasit kullan. Hacim çalışması yapıcaksan agır agırlıga giriceksen protein tozu kullan. ki sen definasyon calısıyosun yani aminoasit.

eğer az kilo çok tekrar yani amacın kas yapmak değilse amino asitde kulanma fit vucut için ek gıda kulanmada fazla gerek yok ki zaten.bukadarda ek gıdalardan medet ummayın ileri düzey vucut isteğiniz yoksa tabiii

Amino mu ? Protein mi?

Merhaba ;

Öncelikle amacım Hacim değil kaslarımın belirgin olması [ tam adını bilmiyorum maruz grün =) ]

Sizce Amino mu Kullanmam Lazım?
Yoksa Protein mi?

Amino ise önereceğiniz Ürünler?
Protein ise önereceğiniz ürünler?

=)

Şimdiden Teşekkürler

bence ilk önce protein tabiki whey olanı (marka optimum) eğer maddi gücün varsa aminoda ala bilirsin. aminodaki amaç spor öncesi ve sonra daha hızlı işlenmesi.

TR POWER AMINO 2000 (300 TABLET) bcaa,l-glutamin,l-carnetin deye bi ürün var sizce nasıl bende aynı konuyu açan kişiyle aynı dertteyim maddi sıkıntım yok allaha şükür ama evde çalışıyorum ağırlıksız şınav mekik barfiks dips iki dumbell 6 şar kg bu ürün benim için iyimi sizce
KULLANIM AMACI
Kas gelişimine yardımcı olmak amacıyla, amino asit ve protein takviyesi olarak kullanılır.
Güç artışı
Kas yapılanması
Protein sentezi
Pozitif nitrojen dengesi
Kas onarımı
Yağ yakımı
BCAA
L-gulutamin
L-carnitine
amacı doğumudur
not:günlük çalışıyorum aralıksız şimdiden teşekkürler

Bence protein tozu kullanman daha doğru olur. Amino ların kana hızılı karışma gibi artıları olsada şu anda bildiğim kadarıyla izole whey proteinleride kana oldukça hızlı karışıyor. Üstelik bir öğünde daha fazla protein almış oluyorsun. Definasyon çalışması yapıyor olmak proteini azaltmayı gerektirmez tam aksine proteini daha da arttırmalısın ki kas yıkımın minimumda olsun.

Back
Yukarı