Protein Tozu Kullanmaya Karar Verdim

Merhaba arkadaşlar 1.5 aydır vücut geliştirme yapıyorum ve protein tozu kullanmaya karar verdim çünkü yeteri kadar protein alamıyorum.Şimdi benim boyum 188 kilom 86.17 Yaşındayım genel amacım kas kütlesi arttırmak.Sizce hangi protein tozunu kullanmalıyım ? Şimdiden teşekkürler

Gerekirse yemeğini yanında taşı ama bence kullanma. İlla kullanacaksan Weider, Allstars ya da Ultimate derim...

Oncelikle protein tozu kullanman icin herhangi bir spor gecmisinin olmasi gerekmiyor. Spor yapmayan bireyler bile kullaniyor. Ama olcegi farkli o ayri birsey. Spordan sonra 1 olcek kullanmanda hic bir sorun olmaz.

1 olcekteki protein miktarina ve porsiyon sayısına bak hangisi fiyat açısından daha iyiyse onu al.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spordan hemen sonra protein almam lazım alamıyorum o yüzden kullanmam lazım + Yeteri kadar protein alamıyorum.Nereden alabilirim protein tozunu satış yeri nerede

Günlük kalorini al su an sen bence ne zaman neden olduğuna pek bakma tadını çıkar kendini sartlandirma boyke zamsn oturur hersey zaten antremsn sonrasi direk proteine koş bu dogru değil

Back
Yukarı