Lycanthrope
Üye
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni kayıt oldum herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1 aydır 6 günlük bir fitness programı yapıyorum 3 gün cardio 3 gün kas çalışması şeklinde. 1 gün de dinlenme yapıyorum. 1 yıl kadar önce de 2 ay süre ile bu tarz bir program yapmıştım. Hep sporun içindeydim basketbol ve futbol amatör olarak oynadım. Amacım plaj vücudu dediğimiz ince bir bel hafif göğüs hafif kol ve karın ağırlıklı bir vücuda sahip olmak. Sormak istediğim şey şu. Antrenman yapıldığı takdirde vücudun protein ihtiyacı vücut ağırlığının 1.5-2 katı kadar bir miktar olduğunu biliyorum. Günlük yemek planımı aşağıda belirttim. Protein tozu kullanırsam ne kadar da ivme kazanırım yada kullanmassam süreç çok mu yavaş ilerler ? Ve şuanki yağ oranım nedir daha da düşürmeli miyim ?
Şimdiden teşekkürler.
Ölçüler
Bel: 83
Kol: 35
Bacak: 58
Omuz: 119
Göğüs: 102
Boy: 1.83
Kilo: 80
Kahvaltı
- 4 yumurta 1 sarı 4 beyaz
- Kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
- 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
- Sıkılmış mandalina, portakal suyu
Antrenman Öncesi
-Lifalif 50gr süt ile. Yada badem ve muz
Antrenman Sonrası
- 250-300 gr arası yağsız tavuk ızgara tava,mantar,biber ve domatesli(sote gibi fakat yağsız)
Akşam Yemeği
- Daha çok sebze ağırlıklı yiyorum yada evde ne piştiyse nohut kuru fasülye ıspanak vs.
Şimdiden teşekkürler.
Ölçüler
Bel: 83
Kol: 35
Bacak: 58
Omuz: 119
Göğüs: 102
Boy: 1.83
Kilo: 80
Kahvaltı
- 4 yumurta 1 sarı 4 beyaz
- Kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
- 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
- Sıkılmış mandalina, portakal suyu
Antrenman Öncesi
-Lifalif 50gr süt ile. Yada badem ve muz
Antrenman Sonrası
- 250-300 gr arası yağsız tavuk ızgara tava,mantar,biber ve domatesli(sote gibi fakat yağsız)
Akşam Yemeği
- Daha çok sebze ağırlıklı yiyorum yada evde ne piştiyse nohut kuru fasülye ıspanak vs.