protein tozu boy uzatır mı_?

Uzatmaz, hic bir alakası yok.. ;)

Uzatsaydı mr olimpia'lar, prolar 2 metreden asagı olmazlardı.. Bıraz onların boylarını arastır.. ;)

Son düzenleme:
uzatır her kutuda 1 metre uzarsın:D proteinle boyun bi alakası yok.. boyun uzaması için hormonal bazı salgılar gerekli.. bunların azlık cokluguna göre boyun cok uzar ya da az uzar öyle kalır.. tabi bu salgaıları artıran bazı hormonlar veriliyor ama cüceleşme olan kişilerde yani cok büyük boy sorunun yok sa kullanmana gerek yok..

günde 100 gr et yada 6 yumurta yada 100gr peynir vs ne kadar boy uzatırsa o kadar uzatır heralde

Hiç birşey boyu uzatmaz.Boy genetik olarak uzuyacaksa yardımcı olur.Maximum genetik boy seviyesine ulaşmana yardımcı olur.Ama protein tozu yardımcı olabilecek bir yöne sahip değil.16 yaşındasın düzenli olarak spor yapar.Düzenli ve dengeli beslenirsen boyun zaten uzuyacağı varsa uzuyacaktır.Ama sen herşeyi mükemmel yapsanda genetik izin vermezse uzamazsın.

yanlış duymadıysam kortizon var protein değil bu.iğne.genellikle basketbolcular kullanıyormuş.boyda 10cm kadar uzama sağlıyormuş.ama tipte ya da zihinde bazı bozukluklar yaratıyormuş.
bu yazdıklarımdan emin değilim sadece duyduğumu söylüyorum :)
benim de boy sıkıntım var,doktora gittim ama bi sonuç vermedi.uzamanın genetik olduğunu kemik gelişimine yararlı şeyler tüketmemi söyledi.

ya protein boy uzatır.Protein tozundada protein bol miktarda olduğu için uzatabilir bence

iyi beslenme genetik sınırlar içerisinde maksimum boyuna erişmene yardımcı olur. bunun için protein tozuna gerek yok. balık-tavuk peynir de iş görür

arkadaslar önelikle kusuruma bakmayın yeni üye oldum...Sanırım bu yüzden konu acamıyorum simdilik yada farklı bir sorun var burda da aktiflik oldugu icin yazmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

1 saattir arastırıyorum ama kendime uygulayabilcegim yada nasıl uygulayacagım hakkında bilgi bulamadım.

*sizden ricam uygun bir diyet yada beslenme programı
*protein ve yag yakıcı tavsiyeleri orta fiyatlı
*yan yag ve karın programı

herkes gibi sorunum karın ve yan yaglar bunun dısında ortalama bir vücuda sahibim
boyum 1,82 kg 80 yas 28 spora yeni baslıycam bu dogrultuda lütfen yardımcı olun tsk

Beyler boy 1.60 civarı kilo 58 civarı yaş 14 boy kilo iyimi boydan memnunum ama uzamasını istiyorum nyse dambıl çalışmak istiom protein tozu önerirmisiniz

Back
Yukarı