Protein tozu alımı?

arkadaşlar spora başlayalı 3 aya yakın olacak protein tozu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz ve bursada oturuyorum nerelerde olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?

whey kullanıyolar sanırım çilekli çikolatalı olunca daha pahalı oluyomuş bildiklerim bu kadar :) bu arada internette güvenli sitelerden sipariş edersen daha ucuza alırsın

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardes ben optimum whey gold kullandim memnun kaldim öneririm sana. Ama cok iyi istiyorsan nanox ve weider i de önerebilirim.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasadaki en iyi ürünlerden biri Weider whey premiumdur. Kendimde kullanıyorum önerir misin dersen daha sonuc görmedim yeni kullanmaya basladım ama adı var bir kere ;)

Sen adamin ismiyle supplementi karistirdin sanirim :) adam o yarismanin duzenleyicisi zaten yillardir,alman markasidir weider abd de tercih edilen bir marka degil

ben kiloda almak istiyorum hem protein hem kilo aldırıcı olarak bi ürün önerin var mı kardeş
Savaş hocanın bi videosu vardı, kilo aldırıcı suppların gereksiz olduğundan bahsediyordu. Bence asla gainer alma. Git adam akıllı bi protein tozu al, daha sonra yulaf ezmesini al mikserde çevir, tozunun içine at, o yüzlerce liralık gainerden daha etkili olur

Back
Yukarı