Protein tozu alıcam yardım

Arkadaşlar merhaba 3.ayımı doldurmak üzereyim, Protein tozu bakıyorum şu sıralar dikkatimi çeken 2-3 indirimli ürün buldum
Hardline whey zone
hardline glutapure
ve yanında shaker veriyolar
fiyatı gayet uygun geldi fakat ucuz olmasının bi dezeavantajı oldugunu dusunuyorum protein tozu spordan sonra takviye ıcın kullanılır benım bıldıgım
ama karbonhidrat sevıyeside bi hayli yüksek spordan 1 saat öncede kullansam sorun yaşarmıyım?
ve ayrıca şu glutapure denılen kapsül benzeri şeyin ne oldugu ve kullanımınıda bi zahmet açıklarsanız sevınırım
İyi forumlar

Hardline alma kardeşim, alacaksan da Whey zone değil Whey 3 Matrix al

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hardlineyi neden önermiyorsunuz peki? bilgi verirmisin
Onu alacağına Optimum Nutrition Gold Standard Whey alırsın açık ara daha kaliteli. Bir serviste 37 gr protein içeriği falan gözünü yanıltmasın, 24 gr da yetiyor zaten çoğu protein tozu 24-25 gr. Zaten vücut fazlasını atıyor bi yararı olmuyor. Dediğim gibi onu alacağına daha kaliteli ON alırsın, f/p açısından pek bi farkı yok :)

Onu alacağına Optimum Nutrition Gold Standard Whey alırsın açık ara daha kaliteli. Bir serviste 37 gr protein içeriği falan gözünü yanıltmasın, 24 gr da yetiyor zaten çoğu protein tozu 24-25 gr. Zaten vücut fazlasını atıyor bi yararı olmuyor. Dediğim gibi onu alacağına daha kaliteli ON alırsın, f/p açısından pek bi farkı yok :)
anladım :) yorum için teşekkürler

Back
Yukarı