Dün sporda tartıldım yağ oranı kas olayları falan, 2 ay öncesine göre 200gr kas kaybetmişim, Hoca "Yediğiniz besinler yaptığınız sporu karşılamamış" dedi, protein eksikliği olduğundan bahsetti. Açıkcası baya bir moralim bozuldu spora başlayalı 6 ay oldu ve değerlerim şöyle. Yaş 19 bitti.
Yağ Oranı : 8.2 9.8 11.0 12.2
Kas Ağırlığı : 58.4 59.3 60.6 60.4
Vücut Ağırlığı: 63.6 65.8 68.1 68.8
Acilen kendime çeki düzen vermem lazım, bu sabahtan itibaren her sabah 1 yumurtanın tamamı + 3 yumurta beyazı haşlayıp yemeğe başladım. Her akşam da 1 koca bardak süt içip, hafta içerisinde zaman zaman makarna, beyaz et ve ev yemekleri yemeği düşünüyorum, artık fast food yok. Bana önerileriniz nelerdir, her türlü yardıma açığım. Yağ oranım kaçı geçmemli mesela?
Not: Whey Protein ya da Weight Gainer bir sonraki kilo ölçümüme kadar kullanmayı düşünmüyorum, eğer yine yetersiz çıkarsam başlayacağım.
Teşekkürler.
Yağ Oranı : 8.2 9.8 11.0 12.2
Kas Ağırlığı : 58.4 59.3 60.6 60.4
Vücut Ağırlığı: 63.6 65.8 68.1 68.8
Acilen kendime çeki düzen vermem lazım, bu sabahtan itibaren her sabah 1 yumurtanın tamamı + 3 yumurta beyazı haşlayıp yemeğe başladım. Her akşam da 1 koca bardak süt içip, hafta içerisinde zaman zaman makarna, beyaz et ve ev yemekleri yemeği düşünüyorum, artık fast food yok. Bana önerileriniz nelerdir, her türlü yardıma açığım. Yağ oranım kaçı geçmemli mesela?
Not: Whey Protein ya da Weight Gainer bir sonraki kilo ölçümüme kadar kullanmayı düşünmüyorum, eğer yine yetersiz çıkarsam başlayacağım.
Teşekkürler.