harunSAHINNNN
Üye
Protein tozu kullanıp memnun kalan arkadaşlar yazabilirler mi hangi markaları kullandıklarını ?
benimdew bugun gelmıs ufak aldım 1kıloluktan denemek amaçlı daha kullanmadımBen de xpro aldım ama daha başlamadım kullanmaya. İnşallah pazartesi tekrardan başlıyorum spora.
Neyse konuya gelirsek, ben bir siteden xpro ve kreatini 190 liraya aldım. Xpro whey 2250 kg
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
benimdew bugun gelmıs ufak aldım 1kıloluktan denemek amaçlı daha kullanmadım
Merhaba bende xpronun 2250+creatini sipariş verdim tahminen yarın elimde olucak kreatinin 3,4 değeri var kreatinin içinden ölçek çıkıyor mu? çıkıyorsa 1 ölçek mi kullanıyorsunuz yoksa 2 mi? yoksa herhangi bir ölçünüz var ise onun ile 5 gr mı kullanıyorsunuz?Ben de bugün başladım hocam. Tadı ve karışması çok iyi. Şimdilik bu konuda olumlu etki bıraktı.
Kreatini de kullanmaya başlayalı bir hafta olacak. Eğer plasebo etkisi değilse bugünden faydasını gördüm diyebilirim.
Ölçek çıkmazsa çay kaşığı ile tepeleme 1 kaşık 5gr kullanabilirsin.Merhaba bende xpronun 2250+creatini sipariş verdim tahminen yarın elimde olucak kreatinin 3,4 değeri var kreatinin içinden ölçek çıkıyor mu? çıkıyorsa 1 ölçek mi kullanıyorsunuz yoksa 2 mi? yoksa herhangi bir ölçünüz var ise onun ile 5 gr mı kullanıyorsunuz?
Merhaba bende xpronun 2250+creatini sipariş verdim tahminen yarın elimde olucak kreatinin 3,4 değeri var kreatinin içinden ölçek çıkıyor mu? çıkıyorsa 1 ölçek mi kullanıyorsunuz yoksa 2 mi? yoksa herhangi bir ölçünüz var ise onun ile 5 gr mı kullanıyorsunuz?
Sağolun yarın gelirse hemen başlıycam bu arada aç karnına mı içiyosunuz nasıl kullanıyorsunuz ben açken kullanıp arkasından bol karbonhidratlı bir beslenme düşünüyorum sizce bu uygun mu?[DOUBLEPOST=1457988348][/DOUBLEPOST]İkisinden de ölçek çıktı hocam. İki takviyeyi de tam doldurup silme yaparak içiyorum. Ben bir ölçek kullanıyorum silme yaparak. Yani günlük 3.4 gr yeterli olur diye düşünüyorum. Bu konuyu da ağırsağlam'ın kaynağından araştırdım. Yine de siz kendi vücudunuzu daha iyi tanırsınız ama pro değilseniz bir ölçek yeter bence.
Kreatin ölçeği bu şekilde.
![]()
İçinden çıkıyormuş sizce 2 ölçek alsam fazla mı olur? 6,8 gram günlük?Ölçek çıkmazsa çay kaşığı ile tepeleme 1 kaşık 5gr kullanabilirsin.
Ölçek ile 5 gr alman yeterli olacaktır antrenman öncesi veya sonrası meyve suyu veya su şle tüketebilirsin, vücudun kullanacağı miktar 4,75 gr civarında zaten.Sağolun yarın gelirse hemen başlıycam bu arada aç karnına mı içiyosunuz nasıl kullanıyorsunuz ben açken kullanıp arkasından bol karbonhidratlı bir beslenme düşünüyorum sizce bu uygun mu?[DOUBLEPOST=1457988348][/DOUBLEPOST]
İçinden çıkıyormuş sizce 2 ölçek alsam fazla mı olur? 6,8 gram günlük?
Bulk dönemindeyim şu an spor yaptığım zaman 4 litreyi gördüm o konuda sıkıntı yok sadece bu ölçek kafamı karıştırmıştıAç tok fark ettiğini düşünmüyorum ama definasyondaysan ben meyve suyuyla içmeni tavsiye etmem açıkçası. Zaten bu karnitin vücutta dört beş gün tükettikten sonra etki gösteriyor. Ne zaman içtiğinin bir önemi yok yani.
Ama hepsinden önemlisi su tüketimini çok arttırman lazım 2.5-3 litre su içmen gerek günde. Çünkü karaciğeri yoruyorsun.
Bilgilendirme için teşekkür ederim 2 hafta 3,4 ant öncesi 3,4 ant sonrası deneyeceğim olmazsa 5 gr sabitlerimÖlçek ile 5 gr alman yeterli olacaktır antrenman öncesi veya sonrası meyve suyu veya su şle tüketebilirsin, vücudun kullanacağı miktar 4,75 gr civarında zaten.
dostum xpro alman urunudur ınko gıbı tanıtımı cok ıyı olan bı marka degıldır weider pahalı dıye multıpower pahalı dıye herkes bunlara yöneiliyolar inko xpro weider kullandım weider asla bi daha almam mesela aşırı abartı inko en memnum kaldııgm xpro yenı geldı zaten tam bılmıyorum 1 kere ıcıtm karışımı 0 kopuk iso100 vardı agzına kadar kopruuyodu az kopurmesı kokusu hammaddesını ıyı oldugunu gösterir lütfen araştırın paranızı cope atmayınAbi xproya da güvenemedim valla