Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Sporda 4.Ayım Bitti Başladığımda Kollar 30 Cm idi şimdi 34 Cm Oldular Boy 1.75 Kilo 62ydi Şimdi Kilo 67 Vücudumda Yağlanma Yok
Şimdi
Boy:1.75
Kilo:67
Kol:34
Omuz:106
Bel:77
Arkadaşlar Bu Ölçülere Sahibim Şu an Bana 4.Aydan Sonra Uygulayabileceğim Sağlam Bi Program Lazım Örneğin 1.Göğüs-Ön Kol Şu Şu Hareketler 2.Sırt-Arka Kol Şu Şu Hareketler Böyle Bütün Vücudu Çalıştırabileceğim Bir Program Lazım Gelişimimi Beğeniyorum Ama Biraz Daha Zorlayıp Hacim Kazancımı Arttırmak İstiyorum Bodyforumtrnin bilgili üyelerine güveniyorum umarım bana bi program çıkartırsınız
şimdi sadece programlar olmaz beslenmen fln önemli diyenler çıkar beslenmeme dikkat ediyorum zaten 4 ayda 4 cm kol bence o kadarda kötü değil hedefim güzel fit sağlam bi vücut sağlamak umarım güzel bi program çıkacak şimdiden teşekkürler eğer program için başka istediğiniz vücutla yada başka bi soruyla ilgili bilgi gerekirse yazın bilgi vereyim program çok önemli 7 gün sonra 4.ay bitcek program değişikliği yapmam lazım
Şimdi
Boy:1.75
Kilo:67
Kol:34
Omuz:106
Bel:77
Arkadaşlar Bu Ölçülere Sahibim Şu an Bana 4.Aydan Sonra Uygulayabileceğim Sağlam Bi Program Lazım Örneğin 1.Göğüs-Ön Kol Şu Şu Hareketler 2.Sırt-Arka Kol Şu Şu Hareketler Böyle Bütün Vücudu Çalıştırabileceğim Bir Program Lazım Gelişimimi Beğeniyorum Ama Biraz Daha Zorlayıp Hacim Kazancımı Arttırmak İstiyorum Bodyforumtrnin bilgili üyelerine güveniyorum umarım bana bi program çıkartırsınız