Profosyonelliğe giden yolda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JFaber

Üye
Sevgili sporcu arkadaşlar.Özellikle profesyonel kardeşlerim.

Kısa bir süredir sizlerleyim ve ciddi anlamda cevap arasamda bulamadığım Cardio meselesinde ufak yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum.Amacım tabi ki de profesyonelleşmek.

Haftalık 3 gün çalışma baz alınırsa.Pazartesi çarşamba ve cuma şeklinde, +1 gün(Pazar) cardio çalışması ne derece faydalı olur? tabiki oranlar önemli.

1.76 olmam ve 80 kilo kasların ortaya cıkmasını engelliyor.Ancak korkum kas erimesi? Yada haftalık 1 yogun cardionun gelişimi mi olmusuz etkilemesi.Bu konudaki ufak yorumlarınız yolumu aydınlatacaktır.

Eğer konunun açılış yeriyle ilgili bir problem varsa acemiliğime veriniz.Ancak bunu çok araştırdım diyebilirim.Doğrudan soruma cevap bulamadım.

Dip not:Başlık için özür dilerim dalgınlıktır.

Son düzenleme:
Çalışma sistemin güzel.Fazla kardiyo kaslardan yemez tabi beslenmene dikkat etmen lazım biraz :)

Her antremandan snra kardiyo yapabilirsin oldukça işine yaricaktır.

Kimler ne tabular yıktılar bu onların yanında hiç birsey :)

Radyasyon emiyor denilen kaktüs şimdi yansıtıyor deniyor :) :)

Kardiyo içn kalp in biraz ritmini yakalaması ve vücudu ona göre hazırlaması lazım sen direk nefes nefese kalıcagın bir kardiyo yaparsan antremanda kalp ritmin dahada bozulur.

hemde orda ağır bir antremandan sonra diyor.Ağır antreman yapıcak olan birisi eğer gercek bir vg ci ise zaten kardiyoya ihtiyac duymaz.

Ha ihtiyac duyucak durumdaysa yağ oranı .%20nin üstündedir.Hep bulk halindedir.

Kilo vermek ve yağ yakmak isteyen kardiyo yapar ve hafif antreman.

Son düzenleme:
Antrenmandan sonra cardio kan dolaşımını hızlandırarak vücuda protein alımını hızlandırır.damarları genişletiyo :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı