guardbody
Özel Üye
Arkadaşlar bu sene sonuna kadar pizza pizza'dan bir alana bir bedava diye bir kampanya var ve ben firmanın eski ve güvenilir olmasına dayanarak gidip bir tane alayım dedim.Akşam misafir gelecekti ve iş dönüşü yemek ile uğraşmamak için bir defaya mahsus hazıra kaçayım dedim ama demez olaydım.Evde tabaklara porsiyonu koyarken zaten görüntüden bir terslikl olduğu belliydi ama son dakika yapacak birşey yoktu.Resmen rezil oldum.Sokaktaki bir adamdan ne idüğü belirsiz bir lahmacun alsam bukadar berbat olamazdı.Hamuru kesinlikle pizza hamuru değildi ve large almama rağmende boyutu large değildi.Pizza hamuru bile normal hamur gibiydi.Malzeme ise içler acısı.Kampanya adı altında resmen kazıklandım ama bu işi burada bitirmeyede niyetim yok.Bugünden itibaren tüm şikayet sitelerinde ve kendi müdürlüklerinde durumu yazacağım.Sorduğumda kampanya öncesindeki ile bir farkı olmadığınıda özellikle belirttiler.Yazıklar olsun diyorum.Nasıl olsa düzen oturdu diye milleti bu saatten sonra kazıklamaya çalışıyorlar.Siz siz olun uzak durun.