Php amino growth v12 ve mvp amino mega 2300

garbage

Üye
Merhaba
Bugün gördüğüm Php amino growth v12 ve mvp amino mega 2300 cignenebilir amino asitler hakkında bilgisi olan var mı? Yararı faydası gibi?

dünden beridir kullanıyorum performansı sabit tutuyor 4+4 alıyorum vucudun ısınmasınıda sağlıyor güzel bir ek besin yabancı sitelerde yatmadan öncede alın diyor ama ben denemedim.

Ürün Türkiyede yeni fiyat ve tablet adedi bakımından uygun görünsede içerik olarak tam bir hayal kırklığı .PHP AMINO GROWTH V12 Kanada malı yazıyor kutuda içinde elektronik eşyalar nemlenmesin diye kağıt içinde plastik tanecikler olur(pc parçalarında tv lerde cep telefonu kutularında vb ürünlerde olur)içinde ondan vardı .

500 tablet 79 tl ye aldım aldığıma pişman oldum kısa zamanda tüketip bitiricez artık .(Her gün 10 tane atarız 50 güne biter:) )

içinde eser miktarda l-carnitine 10 mg -- glutamine 35 mg var yazıyor kutunun üstünde.

Tablet başına 1,2g protein yazıyor kutusunda
Altında; 700mg whey protein milk
100mg hidrolize whey milk
Universal 3100 ile değer tablosu kıyasladım ortalama 4,5 tablet =1 universal 3001 'e eşit tablet boyutları çok ufak.

Vg için tavsiye etmiyorum başka spor dalları için kullanılabilir.

GROWTH felan yazdığınada bakmayın satış pazarlama tekniği .

amino mega 2300 350 tablet. Ürün değerleri vasat. fiyat /tablet oranı makul ,

Ürünlerin değerlerinide başlığa dahil ederseniz konu amacına ulaşmış olur

konu ölmüs arkadaslar bu MVP Amino 2300 u her gittigim supplement magazasinda ve internet sitelerinde gormeye basladim.. bi degerlendirme, yorum, karsilastirma fln yapabilirmisiniz? tesekkur

Back
Yukarı