Phil Heath'ın son hali

phil heath uzun bir dönem olympiayı garantiledi bence...

Jay Cutler Mr Olimpia yarışmasına katılsa bile Phil Heath ustayı geçemez ben Kai den bir sürpriz beklemekteyim ama oda en fazla ikinci olur

Phill 1
Branch veya Kai de ikincilik gidip gelebilir ..

1-) Phil Heath
2-) Kai Green
3-) Branch Warren

ilk üçü böyle tahmin ediyorum yarışmaya kadar aksilik olmazsa bu şekilde olacağına inanıyorum..

_Birde sizden ricam lüften artık şu muhafazakarlığı bırakalım. Geçen yıl da herkes jay baba diye kendini yırtıyordu mr olympia olacak diye neymiş daha önce 4 kere mr olympia olmuş, olduysa oldu o zamandı.. Şimdi Ronnie Coleman girsin yarışmaya ilk beşe girsin nickimi değiştiririm.. ((: Kısacası yeniliklere açık olalım gençlerin önünü açalım..

Phill Heath ın son durumuna yorum yapan Phill Heath olunca şöyle bir yorum bekledim

"Bu sene şampiyon benim kimseye bırakmam O ünvanı"

bazı forumlarda mr olympia ilk 10 tutturana protein+amino+shaker gibi tarifeler var dieze geçen yıl önermiştim olabilir demişti hatırlatmak lazım..thums:

ama çok iyi araştırıp yazsan bile 6-7 veya 7-8 değişik geliyor tümünü doğru bilmek çok düşük bir ihtimal..

• Like
Reactions: Azi
Cidden çok iyi form tutmuş bence. Açıkcası Jay yerinde olsam katılmazdım.

mr olimpia ya göre bence bayağı irileşmiş ama sanki sırt ve bacaklar eksik kalmış.sırtı ve bacakları daha parçalı olursa bence bu senede mr olimpia olur

Back
Yukarı