Performans ve kas kutlesi icin en iyi takviye ?

Arkadaslarim sorum acik
performansim icin hangi cesit urunu almaliyim minimum kas agrisi ve max performans icin
creatin-nox vb.

Bana gerçekten çok hacim kazandıran stack bu olmuştu
Noxplode ( amerikan menşei bulmuştum ama yine bir süre sonra etkisini kaybetti)
Universal 3001 veya Weider Super Aminos
Bsn Syntha 6 + Vitargo Load ( tadı dayanılmaz ama bsnle beraber mükemmel)
Antremandan 2 saat önce besleniyorsun, antremandan 30 dakika önce 6 tablet weider amino veya 2 tablet universal alıyorsun ( universalı 2 önce 2sonra şeklinde kullandım) ve noxplode 1 - 1.5 ölçek alıyorsun ve antreman bitiminde veya tercihen yemek yedikten sonra bsn + vitargo alıyorsun .Vitargoyu antreman öncesinde de alabilirsin fakat noxplode un etkisini azaltır yanlış bilmiyorsam ??

Genrise whey triblus+nanobolix creatin+D-riboz kuru iyimi sence kas ve guc artisi icin maddi durumum 150-200 tl ondan genrise sectim fiyatlari gercekten uygun yorumlarida cok guzel geldi

Genrise whey triblus+nanobolix creatin+D-riboz kuru iyimi sence kas ve guc artisi icin maddi durumum 150-200 tl ondan genrise sectim fiyatlari gercekten uygun yorumlarida cok guzel geldi
marka hakkında fikrim yok ama tribulus ve riboz yerine çok daha iyi seçimler yapabilirsin, özellikle tribulus kanıtlanmamış bir supplement

elime yarin nanobolix creatin gecicek en iyi kombini bole mi yapabilirim bu kuru 8-10 hafta uygulayip 1 ay falan ara vericem cunku cok yuklenmenin zararli olabilecegini saniyorum ki forumlardada bole okudum

elime yarin nanobolix creatin gecicek en iyi kombini bole mi yapabilirim bu kuru 8-10 hafta uygulayip 1 ay falan ara vericem cunku cok yuklenmenin zararli olabilecegini saniyorum ki forumlardada bole okudum
Evet zararlıdır , ben 1 ay kullanıp 2 hafta ara vermiştim çünkü bende sivilcelenme ve çok su tutma yapmıştı.Kreatinin yanına Scivation Xtend gibi bir Bcaa veya kaliteli bir kompleks protein alabilirsin( Bsn Syntha6 gibi)

Saolasin haftanin 6 gunu gidiyorum orta seviye calisiyom bu 2 si yeterli olurmu kaslarimin yipranmamasi icin falan
bunlar ek gıda sonuçta ne kadar etki edebilir ki , sen düzgün beslenirsen antremandan önce ısınırsan antremanı düzgün yaparsan istediğin seviyeye gelirsin.6 gün konusunda yorum yapmayayım kimileri tek tek bölge çalıştır diyor kimileri haftada 3 gün ideal diyor benim de bilmediğim bir konu

Saolasin haftanin 6 gunu gidiyorum orta seviye calisiyom bu 2 si yeterli olurmu kaslarimin yipranmamasi icin falan
Haftanın altı günü yeni başlayanlar veya orta seviye sporcular için bence çok abartı ve yararsız.
Kasların dinlenirken büyür.Dinlenmelerine fırsat vermelisin.
Haftanın 3 günü veya ağırlık kaldırma aşkıyla tutuşuyorsan da 4 gün git bence.

Back
Yukarı