marka hakkında fikrim yok ama tribulus ve riboz yerine çok daha iyi seçimler yapabilirsin, özellikle tribulus kanıtlanmamış bir supplementGenrise whey triblus+nanobolix creatin+D-riboz kuru iyimi sence kas ve guc artisi icin maddi durumum 150-200 tl ondan genrise sectim fiyatlari gercekten uygun yorumlarida cok guzel geldi
Verdiğiniz fiyatasitede oyle buldum ama ondan yonelik soledim ne olabilir onlarin yerine en etkili ?
Evet zararlıdır , ben 1 ay kullanıp 2 hafta ara vermiştim çünkü bende sivilcelenme ve çok su tutma yapmıştı.Kreatinin yanına Scivation Xtend gibi bir Bcaa veya kaliteli bir kompleks protein alabilirsin( Bsn Syntha6 gibi)elime yarin nanobolix creatin gecicek en iyi kombini bole mi yapabilirim bu kuru 8-10 hafta uygulayip 1 ay falan ara vericem cunku cok yuklenmenin zararli olabilecegini saniyorum ki forumlardada bole okudum
nox kullanırken güç artışı bariz daha fazlaydı ama faydasını görmedim diyememsen guzel sonuclar aldinmi ?
İstediğin seviyeye ulaşana kadar kullan sıkıntı yok, ama creatinde 1 hafta yükleme 3 hafta kullanma 2 hafta dinlenme şeklinde cycle yapmanı öneririmkomplex protein ve creatin kurubu 8-10 hafta mi uyguliyim bu pek kur sayilmaz her zaman yapabilirim aslinda
bunlar ek gıda sonuçta ne kadar etki edebilir ki , sen düzgün beslenirsen antremandan önce ısınırsan antremanı düzgün yaparsan istediğin seviyeye gelirsin.6 gün konusunda yorum yapmayayım kimileri tek tek bölge çalıştır diyor kimileri haftada 3 gün ideal diyor benim de bilmediğim bir konuSaolasin haftanin 6 gunu gidiyorum orta seviye calisiyom bu 2 si yeterli olurmu kaslarimin yipranmamasi icin falan
Haftanın altı günü yeni başlayanlar veya orta seviye sporcular için bence çok abartı ve yararsız.Saolasin haftanin 6 gunu gidiyorum orta seviye calisiyom bu 2 si yeterli olurmu kaslarimin yipranmamasi icin falan