Paylaşmadan Önce Lütfen Okuyunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Marka marka besin değerleri forum bölümünde çeşitli gıda ürünlerinin, besin değerlerini paylaşıp tartışabileceğiz.

Besin değerlerini paylaşırken, sizden rıcamız mümkünse aşağıda listelenmiş bilgileri dahil ediniz;

Ürün ismi:
Ürün resimi(varsa)

100 gram için;
Enerji:
Protein:
Yağ:
Karbonhidrat:
İçindekiler:
Üretici Firma:
Fiyatı: (Gramıyla beraber)

Paket sloganı / notu:

Konu açanın notu ve fikri:

Örnek:

Dardanel%20Haz%C4%B1r%20Yemek%20Nohutlu%20Ton%20Bal%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg

Dardanel Nohutlu Ton Balığı Besin Değerleri 100 gram içindir. Paketin ağırlığı 185 gram fakat süzünce ne kalıyor pakette belirtilmemiş.

100 gram için;
Enerji: 134 KCAL
Protein: 10,8 gr
Yağ: 3,7 gr
Karbonhidrat: 13,4 gr
İçindekiler: Ton balığı, nohut, su, domates rendesi, ayçiçek yağı, zeytin yağı, şeker, soğan, sirke, kıvam arttırıcı, acı biber aromasi, baharat, zeytin, tuz.
Kullanım süresi: Üretiminden itibaren 3 yıl.
Paket sloganı / notu: Hazır yemek, Şipşak aç, kaseden ye

Konu açanın notu ve fikri:

Spordan 2 saat önce protein ve karbonhidrat açısından iyi bir gıda olarak düşünüyorum. Ama vücut geliştirme antremanı öncesi sadece bu gıda yenilmemelidir. Yanında 15-25 gramlık protein ve 60-70 gramlık bir karbonhidrata sahip bir besinle tüketilebilir. Ben yanında makarna ve bir de küçük ton balığı yiyorum.

185 gram x 2 şeklinde satılmaktadır, başka satış şekli var mı bilmiyorum. Fiyatı hatırlamıyorum en yakın zamanda bakıp eklicem.

Not: jimraynor adli üyemize bu bölümün açılması için öneride bulunmasından ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı