Pınar Krema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qKn

Üye
pi_productimage_174.jpg

Pınar Krema

Pınar Süt’ten gelen lezzet şimdi Pınar Krema’da sizinle buluşuyor.

%100 doğal ve katkısız Pınar Krema’yı yemeklerinizden tatlılarınıza kadar arzu ettiğiniz her yerde rahatlıkla kullanıp yepyeni lezzetler yaratabilirsiniz.
Besin Değerleri

Enerji (kcal/Kj): 301,2/1260
Protein(g) : 3,3
Yağ ( g): 30
Karbohidrat (g): 4,5

Sporcu beslenmesine tamamen aykırı bir besin.İçerik olarak çok kötü.

Kendi adıma konuşayım krema girdiği her yemeğin lezzetini bozuyor. :)

Krema gibi yağ oranı almış başını gitmiş , besleyici değerleri çok düşük bir gıda maddesinin bodyforumtr de ne işi var :) Enteresan !

bunu çok yiyen var da" bakın besin değeri böyle hadi şimdide yiyinde görelim" diyerek ibret olması için ekledin herhalde

i love bodybuilding avatarı kullananan bir üyenin yağ oranı 30 gr olan bir ürünü buraya koyması gerçekten anlaşılmaz.

Bu sadece makarna sosu ne kadar protein bekliyosunzu anlamadim ayrica kullaninca gayette lezzetli olan bi ürün tavsiye ederim

ben hiç tavsiye etmem !!!! hata böyle şeyleri yedirmenin bile vijdani suç olduğunu düşünüyorum

i love bodybuilding avatarı kullananan bir üyenin yağ oranı 30 gr olan bir ürünü buraya koyması gerçekten anlaşılmaz.

Arkadaşım ben bundan mı yiyorum zannediyorsun her gün yediğim içtiğim light süt light peynir sizleri bilgilendirmek için koyuyorum daha açmam konu kafanızı yormayın mopaşta bakarsanız arkasından besin öğelerine

Arkadaşım ben bundan mı yiyorum zannediyorsun her gün yediğim içtiğim light süt light peynir sizleri bilgilendirmek için koyuyorum daha açmam konu kafanızı yormayın mopaşta bakarsanız arkasından besin öğelerine

Aşırı tepki vermişsin. ne demek istediğini tam anlayamamışsın. Burda tanıtılan ürünler body building beslenmesinine yönelik ürünler olmak zorunda. Şimdi ben burda mayanoz ürünü tanıtsam %50 yağ. Ben bundan mı yiyorum bilginiz olsun diye koyuyorum desem hoş olmaz heralde.

Copy+Paste yapıyorsunuz da bir de açmadan önce bölüm kurallarını okusanız... Verilen tepkilerin sebeplerine baksanız... O kadar konu açmışsınız, fiyat bilgisi yok, ürüne ilişkin yorumunuz yok...

.
.
.

Paylaşmadan Önce Lütfen Okuyunuz: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/payla-madan-nce-l-tfen-t24395.html

Son düzenleme:
Yersiz tepki veriyorsunuz. Bu bölümde pınar krema başlığı açmak çok ta gerekli olmasa gerek..

buraya koyacağımız ürünler vg.cilerden çok uzak ürünler olmamalı..lütfen bu konuda seçici olalım..aynı konu yemek tariflerinde de söz konusu..

başlığınızı kilitliyorum..bundan sonra lütfen daha dikkatli olalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı