Pınar Hazır Milföy Hamuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qKn

Üye
Pınar Hazır Milföy Hamuru
pi_productimage_82.jpg

Bir tanesi tam 128 kattan oluşan Pınar Milföy Hamuru'nun kabarması ve lezzeti, börek ve hamur işlerini misafirlerinize gururla sunmanızı sağlayacak.

Pratik lezzetleri mutfaklarımıza sokan Pınar, bol ürün çeşidi ile farklı seçenekler sunmaktadır. Çok kısa bir sürede konuklarınıza ikram edebileceğiniz börekler Pınar hazır milföy hamurları ile hazırlanır. Rakiplerinin hiç birinde olmayan en çok kabarma özelliği, Pınar milföy hamurlarının tazecik katmanlı yapısından kaynaklanır. En sağlıklı koşullarda el değmeden ve hiçbir katkı maddesi konulmadan üretilen milföy hamurları ile konuklarınız karşısında el becerinizi taçlandırırsınız. 500 gr ve 1000 gr'lık iki farklı gramajıyla Pınar Hazır Milföy Hamurları.
Besin Değerleri

Enerji (kcal/kj) : 336/1406
Protein (g) : 6,5
Yağ / (g) : 18
Karbonhidrat (g) : 35

Bunun hamuru ile yapılan börek hayatımda yediğim en güzel börektir.Hamur dedin mi bunu yiyeceksin fakat besin değerleri spor yapan ve diyette olanlar için uygun değil.Zaten neyi sevsek uygun değil :-(

qKn ; paylaşımcı olman güzel ama verdiğin besinlerin bilgisi inan bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor.Burası ''Emine Beder'in Mutfağı'' değil.Biraz daha sporcuya yönelik besinler paylaş , paylaşım yapmak istiyorsan. Saygılar ..

aslında cpsanostra ya kaıtlıyorum
paylaşım yapman evet güzel ama bence bulk olmayı özel olarak seven biri olmadığın sürece bu tip bir ürün kaçamak olarak tüketile bilir, bence burada böreklik lor, yağsız peynirler, etler ve benzeri şeyler paylaşılıp tartışılmalı

Bunun hamuru ile yapılan börek hayatımda yediğim en güzel börektir.Hamur dedin mi bunu yiyeceksin fakat besin değerleri spor yapan ve diyette olanlar için uygun değil.Zaten neyi sevsek uygun değil :-(

Ne yediğinizin farkında olun diye paylaşıyorum zaten

buraya koyacağımız ürünler vg.cilerden çok uzak ürünler olmamalı..lütfen bu konuda seçici olalım..

başlığınızı kilitliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı