Optimum Nutrition Creatin Monohydrat hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FastFit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyler elime bu ürün geçti doğal olarak kullanmak istiyorum.Fakat daha önce creatin kullanmış bir kaç kişiye danıştım olumsuz yorumlar aldım.Creatinin göbek bölgesinde şişkinlik yaptığı bu bölgede su tuttuğu gibi şeylerden bahsettiler.Bende kararsız kaldım gerçekten.Çunku creatin kaslarda değilde göbek bölgesinde şişlik yapacaksa hiç gerek yok.Siz değerli arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum.Saygılarımla

İlk 3 aydan önce creatine kullanımı gereksiz, 3 ayı aşkın bir süredir spor geçmişiniz varsa yüklemeye yaparak ya da standart dozlarda (5 gr) kullanabilirsiniz.
Vücutta su tuttuğu doğru ancak bunu tek bölgeye indirgeyip böyle saçma çıkarımlarda bulunulamaz.

ben 2. kutuyu bitirdim bu üründe. göbek bölgesinde şişkinlik filan da yapmıyor. beslenmenizden şekerleri unları tuzları filan atarsanız göbeğiniz şişkin olmaz. etkileri de çok iyi ayrıca çok iyi antreman çıkarttırıyor. ama bunu kullanırken sakın gidipte düşük ağırlıklarla 10 15 tekrar yapmayın. en fazla 5 tekrar öneriyorum temel hareketlerde o zaman gücünüz baya artar

Back
Yukarı